Clădire nouă 4+1 cu vedere la mare, terasă mare, Neos Marmaras,

Neos Marmaras, Grecia – ID 4980
155,000 €
Arie 80 m2
Dispoziție 4 + 1 camere
Etaj 1/3
Mare 1 000 m
Condiție Liber

Oferim un apartament nou construit de 4+1, dimensiune 80m2+20m2 balcon, situat într-o locație excelentă din Neos Marmaras, Sithonia, Halkidiki, Dispunere: bucătărie, living, 3 dormitoare, baie cu toaletă, balcon spațios cu vedere la mare. Apartamentul este situat la parter.

În casă sunt instalate panouri solare, încălzirea este pe gaz și prin panouri solare, aerul condiționat este instalat.

Este o casă complet nouă, construită cu ajutorul noilor tehnologii, materiale moderne de calitate. Proprietatea este situată într-o zonă liniștită, retrasă, aproape de oraș, supermarketuri, taverne, baruri și divertisment.

Proprietatea este complet echipată cu toate sistemele - încălzire, aer condiționat, panouri solare, toate utilitățile. Casa este pregătită pentru utilizare pe tot parcursul anului.

Oportunitate excelentă pentru investiție, revânzare, închiriere, atât pentru închiriere pe termen scurt cât și pe termen lung. La cerere, casa poate fi împărțită în apartamente mai mici pentru închirieri de vacanță.

Distanța față de mare doar 1000 de metri.

Ofertă excelentă, foarte recomandată!

Stațiunea Neos Marmaras este situată pe un promontoriu stâncos, înconjurată de două plaje populare, ambele flancate de baruri și restaurante cu fructe de mare. Căile prin pădurea de pini duc spre dealurile cu vedere spre vârful Dragondelis și spre vechiul sat bizantin de munte Parthenonas. Sezonul de vară este caracterizat de festivaluri folclorice cu muzică live și parade de stradă. Vizitatorii aflați în bărci se bucură de înot pe insula nelocuită Kelifos.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
80 m2
Suprafață utilizabilă
70.4 m2
Terasă
Da
Magazin
290 m
Medic
80 m
Cafenea
120 m
Restaurant
70 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
200 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00