Clădire nouă 3 camere, în locație de top, Briz, Varna

Briz, Bulgaria – ID 5283
165,400 €
Arie 115 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 11/12
Mare 500 m
Condiție Liber

Oferim 3 camere cu o suprafață construită de 96,42 m², situate la etajul 11 din 12 etaje. Proprietatea este compusă dintr-un living spațios cu chicinetă (33,79 mp)cu acces la terasă (4,3 mp), două dormitoare (18,47 mp și 10,88 mp), hol (9,46 mp), baie cu WC (3,75 mp), cu grup sanitar separat (1,85 mp) și subsol (2,24 mp). Expunerea este vest (living și dormitor mai mare) - nord (al doilea dormitor). Apartamentul are vedere la mare. Apartamentul se vinde nemobilat, vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilier și echipamente. Încălzirea va fi electrică. Apartamentul cu trei dormitoare este situat în complexele Briz, în apropiere de stadionul Varna și Kaufland, într-o clădire nou construită cu douăsprezece etaje, cu lift, În prezent, construcția se află în stadiul de act 14.

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Varna este al treilea oraș ca mărime din Bulgaria și unul dintre centrele culturale ale țării. Dacă doriți să experimentați o vacanță pe plajă fără a neglija aspectul cultural, atunci Varna este foarte recomandată. Orașul milenar privește înapoi la o istorie bogată. Plajele cu nisip fin sunt o destinație populară pentru turiștii care își petrec vacanța de vară, iar numărul mare de festivaluri și evenimente culturale atrage în fiecare an numeroși turiști în orașul de pe coasta bulgară a Mării Negre.

Ce ar trebui să viziteze toată lumea în Varna:

1.City Park , un loc potrivit pentru relaxare și plimbare.

2. Plămânii verzi ai orașului Varna

Parcul orașului "Primorski Park" este un centru local de recreere în centrul orașului. Oamenii din Varna își iubesc parcul orașului, care este situat pe o terasă ridicată de unde se poate vedea întreaga coastă. Aici vă puteți relaxa pe bănci și pe spații verzi mari. Parcul bogat plantat este, de asemenea, foarte atrăgător din punct de vedere vizual. Turnul cu ceas și instalația de apă, care este iluminată în culori pe timp de noapte, sunt cele mai populare obiective turistice.

3. Băile romane

Băile romane datează din secolul al II-lea și fac parte din centrul istoric al orașului Varna. Rămășițele clădirilor mărturisesc despre viața culturală și socială înfloritoare a fostului oraș Odessos.

Numărul etajului
11
Numărul de etaje
12
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
115 m2
Suprafață utilizabilă
96.42 m2
Terasă
Da
Pivniță
Da
Magazin
470 m
Medic
170 m
Cafenea
580 m
Restaurant
140 m
Bar
450 m
Școală/gradiniță
310 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00