Casă uimitoare cu 3 dormitoare cu piscină și apartament pentru oaspeți, Camposol

Camposol, Spania – ID 5469
179,950 €
Arie 450 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Profitați de oportunitatea de a juca golf pe tot parcursul anului, datorită amplasării casei vă veți bucura de căldură și de posibilitatea nelimitată de a juca golf chiar și în lunile de iarnă.

Vă oferim în atenția dumneavoastră o vilă frumoasă și bine proiectată în stil Rosa pe un teren de 450 m2, cu o piscină privată de 7x4 m2, parțial cu aer condiționat și un solar pe acoperiș cu vedere uimitoare. Există o seră luminoasă și aerisită/un salon de soare. De asemenea, este la o scurtă plimbare de baruri, restaurante și facilități locale în Los Palacios, sectorul A. Vila beneficiază, de asemenea, de un sistem de alarmă.

La ușa din față se ajunge prin câțiva pași la terasa frontală ridicată, care a fost parțial cu geamuri duble și a fost adăugat un acoperiș pentru a crea un conservator luminos și luminos. Este un spațiu minunat de care vă puteți bucura pe tot parcursul anului și vă oferă un spațiu de locuit flexibil suplimentar. În prezent, este folosit ca o cameră de soare și beneficiază de un ventilator de tavan și de un radiator electric montat pe perete. Cealaltă parte a terasei din față este deschisă și oferă o terasă plăcută pentru mese în aer liber și vederi spectaculoase; are o marchiză de protecție. Proprietatea beneficiază, de asemenea, de reșouri și obloane.

La intrarea în vilă există o zonă de luat masa în stânga și un lounge spațios în dreapta. Deoarece aceasta este o cameră cu aspect dublu, există multă lumină naturală și un sentiment mare de spațiu. Salonul beneficiază de un ventilator de tavan și de un arzător pe peleți și de un radiator electric montat pe perete pentru a vă menține confortabil indiferent de sezon. Dinette are aer condiționat cu comenzi duble. Din living, bucătăria trece printr-o arcadă. Bucătăria este bine amenajată și oferă o mulțime de spațiu de depozitare și suprafețe de lucru. Există un cuptor și o plită electrică, un frigider/congelator și o mașină de spălat vase. Există, de asemenea, un spațiu de lucru care separă bucătăria de zona de luat masa și un ventilator de tavan la îndemână pentru răcire.

Un hol duce din camera de zi cu acces la dușul/WC pentru oaspeți și la două dormitoare cu două paturi duble. Camera de duș cuprinde o cabină de duș, un WC cu nivel scăzut și un chiuvetă cu corp de baie. Vânzătorul actual o folosește, de asemenea, ca zonă în care să adăpostească mașina de spălat. Al doilea dormitor are un dulap încorporat, ventilator de tavan și încălzitor electric montat pe perete. Dormitorul principal are dulapuri încorporate, un ventilator de tavan și un încălzitor electric montat pe perete. Baia complet echipată care duce la dormitorul principal constă într-o cadă, un bazin de mână cu W.C. sub chiuvetă și o bară de prosoape încălzită.

Proprietatea se află pe un teren care nu are nevoie de aproape nicio întreținere. În față se află o zonă parțial acoperită cu șindrilă/parțial pavată, cu diverși copaci și arbuști. În lateral se află o piscină de 7x4m2 cu pavele în jurul zonei de piscină, perfectă pentru a vă bucura de soarele spaniol și de mesele în aer liber. În partea laterală a proprietății se află o alee pentru parcare în afara drumului, iar în vânzarea casei este inclusă o Toyota Rav 4 (cu volan automat pe dreapta). Proprietatea are, de asemenea, o pivniță care este pavată și are electricitate și găzduiește mașina de spălat și uscătorul de rufe.

Treptele de pe partea laterală a casei duc la o terasă mare pe acoperiș, care a fost dotată cu gresie antiderapantă și care se mândrește cu o vedere uimitoare la munte. Există, de asemenea, un dulap superior din cărămidă pe care vânzătorii actuali îl folosesc ca dormitor cu uși glisante de terasă. Aceasta este o cameră plăcută, cu multă lumină și beneficiază de aer condiționat dual. Există, de asemenea, o mini-bucătărie construită din cărămidă cu frigider și cuptor cu microunde și o baie cu o cabină de duș care cuprinde duș, toaletă și chiuvetă (există, de asemenea, un boiler în această zonă), ceea ce face ca această zonă să fie complet independentă și ideală pentru o suită de oaspeți/adolescenți. Solarul în sine se mândrește cu vederi frumoase la munte. Există, de asemenea, un dulap de depozitare la îndemână și două dulapuri de depozitare la parter.

Proprietatea este situată într-o zonă liniștită, pe terenul de golf Residential Camposol, care este întotdeauna popular și are două centre de afaceri și un parc pentru copii pentru întreaga familie să se bucure. Camposol este, de asemenea, la numai 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Corvera Murcia și la 1 oră de mers cu mașina de Aeroportul Alicante, ceea ce face ușor de obținut călătoria visurilor tale.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
450 m2
Teren
449 m2
Suprafață utilizabilă
448 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
447 m2
Parcare
Da
Magazin
930 m
Medic
690 m
Cafenea
450 m
Restaurant
450 m
Bar
450 m
Școală/gradiniță
5 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00