Casă spațioasă lângă plajă, Byala, Bulgaria

Byala, Bulgaria – ID 7928
Arie 187 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 541 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră o casă cu două etaje în orașul de la malul mării Byala, regiunea Varna, aproape de plajă și de magazine. Casa, care are o curte comună cu alte două case. Este construită pe două etaje și are următoarea distribuție:

- Parter: scara, living cu sufragerie și chicinetă, baie cu

WC, terasă acoperită și grătar.

- Etaj - scara, hol, hol, dormitor cu hol de intrare și baie cu WC, două dormitoare, baie separată cu WC, terasă cu ieșire din trei dormitoare.

Casa are o suprafață totală de 187 m2. (suprafața construită de 94 m2), Casa este potrivită pentru reconstrucție parțială. Proprietatea este dotată cu energie electrică. Posibilitatea de conectare la sistemul centralizat de alimentare cu apă, care se află la 5 metri de casă. Parcare pentru două mașini la casă.

Proprietatea este potrivită atât pentru a locui pe tot parcursul anului, cât și pentru închiriere Ofertă foarte bună la un preț foarte bun, vă recomandăm!

Cea mai mare mândrie a noastră sunt clienții noștri mulțumiți.

De fiecare dată, ne întărim prestigiul și încrederea prin sfaturi de specialitate și împărtășirea opiniilor noastre cu clienții noștri care sunt utilizatori pe termen lung ai proprietăților pe care le-au cumpărat cu succes, așa cum au fost planificate la data promisă.

În fiecare caz pe care îl gestionăm, nu numai că avem grijă de dvs. și vă oferim sfaturi de specialitate, ci și adăugăm valoare vieții dvs. și contribuim la îmbunătățirea situației dvs. economice prin investirea bună a banilor dvs.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci este doar începutul! Suntem vecinii și partenerii dumneavoastră, și nu doar pe durata deținerii proprietății alese de dumneavoastră.

Protejați-vă banii de mega-inflație investind cu înțelepciune în propria proprietate pe plajă. Prețurile în Bulgaria sunt ACUM la jumătate față de cele din alte țări ale UE.

Dragi clienți, trăim vremuri ciudate, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare, între două aeroporturi internaționale- la 50 km de aeroportul din Varna și la 60 km de aeroportul din Burgas. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și pentru o viață pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Linia de coastă este caracterizată de o combinație de golfulețe marine, plaje de peste 6 km lungime, dune de nisip și roci albe pitorești. Byala este, de asemenea, un centru renumit de vinificație.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
187 m2
Teren
136.65 m2
Suprafață utilizabilă
187 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
187 m2
Parcare
Da
Magazin
720 m
Medic
1 km
Cafenea
660 m
Restaurant
200 m
Bar
450 m
Școală/gradiniță
290 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00