Casă spațioasă cu vedere la terenul de golf, piscină privată, Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 6994
234,995 €
Arie 600 m2
Dispoziție atipic
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Frumoasă vilă în stil Neptuno Deluxe, cu piscină privată de 10x5m2, teren orientat spre sud-vest, aer condiționat și vedere la terenul de golf.

Parterul constă dintr-o seră mare, complet vitrată, care creează un lounge luminos și însorit, cu vedere la terenul de golf. Ușa din față se deschide într-un hol de intrare cu dulap/dulap încorporat.

Vestibulul duce într-un lounge mare cu șemineu, ventilator de tavan și aer condiționat. O arcada se deschide în sala de mese mare. Un alt arc duce la o bucătărie complet utilată, peste standard, care include toate electrocasnicele. Există multe dulapuri de depozitare și mult spațiu de lucru. Ușa din spate de la bucătărie duce la grădină și la al treilea dormitor.

La parter se afla si o camera dubla cu dulapuri incorporate, aer conditionat, ventilator de tavan si o baie mare cu cada si incalzire, accesibila din arcada care duce din living. Al doilea dormitor dublu sau twin, de asemenea, cu dulapuri, ventilator de tavan și duș de familie/toaletă pentru oaspeți, de asemenea, cu încălzire și ecran de sticlă.

La primul etaj se ajunge printr-o scară exterioară care duce din bucătărie. Aceasta duce la un dormitor mare cu dulapuri, ventilator de tavan și chicinetă mică. A doua baie privată este dotată cu o cadă și un ecran de sticlă. Solarul spațios de pe acoperiș este accesat prin uși franțuzești care dau din dormitor și oferă vederi minunate la munții din jur și la terenul de golf.

Acesta este un teren căutat de aproximativ 600m2. Are pereți înălțați de grădină pentru un plus de intimitate, cu cărămidă decorativă deasupra și o alee mare. Există o grădină amenajată și zone pavate utile pentru mobilierul de terasă. Cea mai mare parte a restului proprietății este pietriș ornamental cu pomi fructiferi. Proprietatea este orientată spre sud-vest și are o mulțime de locuri, ceea ce o face ideală pentru mese minunate în aer liber, cu vedere la țară și o piscină de 10x5m2 în lateral. Lângă piscină există un spațiu fantastic pentru a vă crea propria bucătărie de vară în aer liber, bar și zone de relaxare.

Proprietatea este situată într-o zonă liniștită pe terenul de golf Rezidențial Camposol, mereu popular.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
atipic
Arie
600 m2
Teren
597 m2
Suprafață utilizabilă
596 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
595 m2
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
900 m
Cafenea
1 km
Restaurant
910 m
Bar
1 km
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00