Casă spațioasă cu 5 dormitoare aproape de plajă și de facilități, Puerto de Mazarrón

Puerto de Mazarrón, Spania – ID 5204
230,000 €
Arie 275 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Vă oferim spre vânzare o casă superbă care are 4 dormitoare, 2 băi, 1 toaletă, o proprietate cu o grădină amenajată de 73 m2, situată în portul Mazarron.

La parter există un living mare și o bucătărie foarte spațioasă și complet echipată, cu acces la grădină. Veți găsi o pergolă cu mobilier de terasă și o cameră utilitară de 9m2. De asemenea, la acest etaj există o toaletă.

La primul etaj avem 3 dormitoare luminoase, luminoase, toate cu dulapuri montate. Dormitorul principal are vedere la munți. La același etaj există o baie mare cu duș.

La ultimul etaj se află o mansardă foarte spațioasă și luminoasă, cu o terasă cu vedere la munți. Mansarda este folosită ca un dormitor mare, în plus există o baie cu duș; un living cu acces la terasă. Acest etaj creează o suită de oaspeți fantastică.

Proprietatea are un garaj foarte mare la subsol, care are acces direct la casă.

După cum puteți vedea, aceasta este o proprietate excelentă pentru a vă crea propria casă de vis. Este aproape atât de facilitățile locale, cât și de plaje.

Golful Mazarrón este un scenariu ideal pentru turismul activ axat pe sporturi nautice cu multe opțiuni, cum ar fi navigația, pescuitul sportiv sau scufundările.

Mazarrón este una dintre destinațiile tradiționale de soare și plajă din regiunea Murcia, cu peste 35 km de coastă, dintre care cea mai mare parte este nealterată. Numeroasele plaje din Golful Mazarrón au primit Steagul Albastru pentru calitatea scăldatului și a serviciilor.

Iată o selecție de plaje locale: Bahia Beach, Bolnuevo Beach, Castellar Beach, Nares Beach și Rihuete Beach.

Dragi clienți, trăim într-o perioadă ciudată, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în tot ceea ce este rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Arie
275 m2
Teren
274 m2
Suprafață utilizabilă
273 m2
Terasă
Da
Garaj
Da
Suprafață construită
272 m2
Magazin
290 m
Medic
250 m
Cafenea
290 m
Restaurant
240 m
Bar
290 m
Școală/gradiniță
20 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00