Casă modernă cu două etaje în zonă ecologică, Gorica

Gorica, Bulgaria – ID 8166
Arie 700 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 18 000 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare o casă cu două etaje de 118 m2 în partea de vest a satului Goritsa, Bulgaria Casa este compusă din:

Primul etaj: living, bucătărie cu sufragerie, baie cu toaletă și scara către

Al doilea etaj: Etaj 1;

Etajul al doilea: trei camere, debara, baie cu toaletă, două terase. Instalații electrice și sanitare noi, sub acoperiș se află o placă de beton care este în stare foarte bună, casa se vinde parțial mobilată. Casa are o curte de 700 m2, locație excelentă - la poalele Stara Planina, aproape de pădure, cu o vedere panoramică plăcută într-o zonă ecologic curată.

Proprietatea este potrivită pentru a locui pe tot parcursul anului, precum și pentru a fi închiriată.

Gorica este un sat pitoresc situat la poalele muntelui Stara Planina. În sat există un izvor mineral. Satul are o infrastructură bine dezvoltată: școală, magazine, restaurante, centru de reabilitare, oficiu poștal, serviciu regulat de autobuz, administrație. Este situat la 18 km de mare și de stațiunea Sunny Beach și la 35 km de Burgas.

Noi, la MY PROPERTY AT THE SEA, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
700 m2
Teren
700 m2
Suprafață utilizabilă
118 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
118 m2
Parcare
Da
Magazin
5 km
Medic
14 km
Cafenea
1 km
Restaurant
4 km
Bar
1 km
Școală/gradiniță
620 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00