Casa mobilata 3 camere cu piscina privata si curte spatioasa, Camposol

Camposol, Spania – ID 5817
Arie 120 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Oferim o casă grozavă cu trei dormitoare și o baie construită de Monsora. Piscina privata si terasa pavata. Aceasta proprietate se vinde si complet mobilata.

Proprietatea este spațioasă și are o vedere frumoasă la munți.

La intrarea în proprietate avem un lounge/sufragerie în plan deschis și luminos și aerisit, cu aer condiționat și un bar de mic dejun din granit. Bucătăria complet utilată are o gamă de dulapuri moderne de perete și de bază, completate cu blaturi de granit și finisate la un standard foarte înalt.

Există două dormitoare duble, ambele beneficiind de dulapuri moderne. Baia de familie este dotată cu colț de duș cu ecran de sticlă, toaletă și chiuvetă modernă.

În exteriorul proprietății există o piscină privată și o terasă pavată în față și în lateral, oferind spațiu pentru relaxare și un stil de viață mediteranean sau mese în aer liber. Scările laterale ale proprietății, care au un dulap de depozitare dedesubt, duc la un solar mare cu gresie/terasa la soare, cu vederi uimitoare la munte în toate direcțiile.

Există, de asemenea, o piscină comună care poate fi folosită, precum și propria piscină privată și grădini cu mult spațiu pentru șezlonguri. Această proprietate cu întreținere redusă ar fi o casă permanentă minunată sau o casă de vacanță la soare sau o propunere de închiriere foarte atractivă.

Proprietatea este situată într-o zonă liniștită pe terenul de golf Rezidențial Camposol, mereu popular. Camposol (tărâmul soarelui) se află într-o vale naturală și largă și este înconjurat de diverse lanțuri muntoase și de un frumos peisaj rural deschis și ondulat. Camposol beneficiază de un teren de golf cu 18 găuri și de două centre comerciale, ambele cu o serie de facilități locale. Camposol se află la 15 minute cu mașina de plaja Med și de Puerto de Mazarron. Aeroportul Corvera (Murcia) este la 30 de minute și 1 oră până la Alicante.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
120 m2
Teren
120 m2
Suprafață utilizabilă
119 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
118 m2
Magazin
1 km
Medic
2 km
Cafenea
1 km
Restaurant
1 km
Bar
1 km
Școală/gradiniță
5 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00