casă frumoasă cu teren mare, locație liniștită, Aledo, Spania

Aledo, Spania – ID 7002
189,000 €
Arie 25958 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 50 000 m
Condiție Liber

Vă oferim o casă de țară frumoasă de 147 m cu 3 dormitoare și 2 băi, un jacuzzi și mult spațiu pentru a vă instala propria piscină privată, situată în Aledo, Murcia. Proprietatea este situată pe un teren înălțat de 25.958 m2, care este parțial îngrădit și oferă o grădină frumoasă amenajată cu o mulțime de copaci, arbuști și o selecție de măslini. Proprietatea oferă vederi panoramice uimitoare ale munților din jur, ale peisajului rural și este aproape de satul însuși.

La intrarea în proprietate aveți o alee cu pietriș, cu un adăpost pentru mașină și un depozit exterior. În lateral există o bucătărie frumoasă în aer liber cu grătar și o cameră de utilitate în aer liber. Terasa acoperită cu vedere spre grădină și munți este parțial vitrată și are un plafon frumos cu grinzi din lemn. Acesta este un loc foarte liniștit pentru a vă relaxa și a lua masa în aer liber. La intrarea în casă avem o zonă spațioasă de living și sufragerie în plan deschis, cu un șemineu cu lemne. Proprietarii au adăugat o extensie laterală care este acum o bucătărie/sufragerie mare în stil rustic, cu multe spații de depozitare și o suprafață de lucru cu gresie. De aici există o ușă care duce la grădină și la aleea de acces auto, precum și trepte laterale care duc la o terasă mare pe acoperiș, cu vederi uimitoare. În afara bucătăriei avem un dormitor/birou la parter cu un dulap independent și este complet mobilat. Lângă salonul/sufrageria în plan deschis avem o baie spațioasă cu duș și finisată la un standard modern.

Din salon avem scări la etajul superior, unde avem alte două dormitoare și o baie. Dormitorul principal este foarte spațios, cu dulapuri autoportante și un dressing. Acest dormitor are un luminator deasupra patului, excelent pentru a număra stelele înainte de a adormi. Următorul dormitor are, de asemenea, dulapuri independente și tot un luminator. Baia de la etaj este, de asemenea, foarte spațioasă și oferă o cadă de baie și un duș cu pereți de sticlă.

La exterior avem o bucătărie de vară cu grătar și o pergolă mare din lemn cu vedere la munte; ce zonă de relaxare minunată unde vă puteți așeza și relaxa în timp ce vă bucurați de stilul de viață mediteranean. Există, de asemenea, un șopron mare din lemn care poate depozita mobilierul de grădină și pernele.

Proprietatea este conectată la electricitate, iar apa este conectată la o companie privată de apă.

Amplasarea Aledo în Parcul Natural Sierrra Espu și, în mod natural, înseamnă că Aledo se află într-o zonă de o mare frumusețe peisagistică de care iubitorii de natură care vizitează zona se vor bucura cu siguranță.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
25958 m2
Teren
25958 m2
Suprafață utilizabilă
147 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
147 m2
Parcare
Da
Magazin
6 km
Medic
10 km
Cafenea
7 km
Restaurant
910 m
Bar
6 km
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00