Casă frumoasă cu piscină și bucătărie de vară, Aledo, Spania

Aledo, Spania – ID 6987
249,950 €
Arie 8000 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 50 000 m
Condiție Liber

Oferim spre vânzare o casă de țară frumoasă de 210 m2 cu 4 dormitoare și 3 băi cu piscină privată de 9x4m2 cu (posibilitatea de acoperire) și bucătărie în aer liber situată în Aledo, Murcia. Proprietatea este situată pe un teren înălțat de 8.000 m2 cu portocali și peste 50 de măslini. Proprietatea oferă vederi panoramice uimitoare ale munților din jur, ale peisajului rural și se află la doar câteva minute de mers cu mașina până la satul în sine.

La intrarea în proprietate aveți o alee cu pietriș, cu mult spațiu pentru vehicule. Există o terasă frumoasă orientată spre sud, cu o copertină retractabilă, cu vedere la piscină și la munți. Acesta este un loc foarte liniștit pentru a vă relaxa și a lua masa în aer liber. Livingul spațios în plan deschis și sufrageria au încălzire centrală pe bază de ulei și ventilatoare de tavan. Din sufragerie, care are un tavan cu grinzi din lemn, există o ușă de terasă către o terasă frumoasă cu vedere la munte. Bucătăria este dotată cu o mulțime de dulapuri de perete și de bază, suprafețe de lucru groase din granit, plită pe gaz și boiler pe gaz. Toate produsele albe sunt incluse. Lângă sufragerie avem un hol unde se află o cameră utilitară, inclusiv mașină de spălat rufe și mașină de spălat vase. Există, de asemenea, o cameră de duș și o ușă către grădina din față. În afara salonului avem un alt hol cu patru dormitoare duble cu dulapuri independente și încălzire centrală. Există două dormitoare principale cu băi proprii, unul cu o cabină de duș mare și celălalt cu o cadă și un duș deasupra capului. Unul dintre dormitoarele principale are uși de balcon către terasă.

La exterior avem o bucătărie de vară cu grătar și o cameră de depozitare mare cu frigider. De aici scările coboară spre piscină, cu mult spațiu pe terasă pentru plajă, un duș în aer liber și 2 foișoare pentru umbră suplimentară în timp ce vă bucurați de stilul de viață mediteranean. Grădina este în mare parte acoperită cu pietriș, cu pomi fructiferi cu sistem de irigare. Există iluminat în aer liber pe proprietate, ceea ce face ca aceasta să fie o caracteristică excelentă pe timp de noapte. Există, de asemenea, un șopron mare din lemn pentru depozitare sau cazare suplimentară, dacă este necesar.

Amplasarea Aledo în Parcul Natural Sierrra Espuña înseamnă în mod natural că Aledo se află într-o zonă de o mare frumusețe peisagistică de care iubitorii de natură care vizitează zona se vor bucura cu siguranță.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Arie
8000 m2
Teren
8000 m2
Suprafață utilizabilă
210 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
210 m2
Parcare
Da
Magazin
900 m
Medic
7 km
Cafenea
2 km
Restaurant
790 m
Bar
750 m
Școală/gradiniță
560 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00