Casa familiala nou construita 3 camere, cu vedere la mare si in prima linie, Achtopol, Bulgaria

Achtopol, Bulgaria – ID 5696
218,920 €
Arie 449 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 100 m
Condiție Liber

În numele dezvoltatorului vă oferim vile frumoase, noi, în complexul Sonata, Achtopol, Bulgaria. Casa va fi finalizată la cheie:

1. Pereți și tavane - latex, alb și colorat, culoare la alegerea clientului.

2.

Camera de zi cu bucătărie și sufragerie, coridor, scara, depozit - plăci de granit Turcia, culoare albă, tip "marmură", format mare.

Scară - paliere, trepte și coridor - bej, format mare, tip "piatră".

Dormitoare - parchet laminat Egger - Austria, plinte - Egger Austria.

Verandă - beton ștanțat - lemn adevărat sau gresie.

3. Grupuri sanitare

Băi și toalete - pereți și pardoseli - gresie de granit - Spania sau Turcia.

Vas de toaletă și rezervor de apă (monobloc) - Ideal Standard, producție bulgară.

Mixer de duș și bazin.

Echipament: faianță sanitară - lavoar, monobloc, duș, oglindă și iluminat, blat PVC, priză PVC conform proiectului arhitectului.

4. Uși interioare - Variodor - Turcia, culoare albă.

5. Balustradă pentru scara de bloc - aluminiu conform detaliilor de arhitectură.

6. Întrerupătoare și prize - Schneider/Legrand.

Plan de plată:

1. 60% din prețul de vânzare la semnarea contractului preliminar.

2. 30 % din prețul de vânzare la actul 15.

3. 10 % din prețul de vânzare la emiterea autorizației de utilizare și transfer de proprietate (PA).

Finalizarea este programată pentru iunie 2024.

Casa particulară cu două etaje are 3 camere și o suprafață totală de 105,5 m2, iar terenul are 449 m2. Dispunerea casei din beton: parter-salon cu chicinetă, baie cu WC și terasă spațioasă cu grădină; etaj: 2 dormitoare, baie cu WC și terasă. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilier și echipamente.

Plan de plată:

1. 30% din prețul de vânzare la semnarea contractului preliminar de vânzare-cumpărare.

2.

3. 30% din prețul de vânzare în etapa Act 15- înainte de ocupare.

4. 10 % din prețul de vânzare la momentul eliberării autorizației de utilizare și al transferului de proprietate act 16.

Finalizarea locuințelor este programată pentru luna aprilie 2024.

Locație:

Complexul Sonata Sea Villas este situat pe prima linie pe plaja centrală din Achtopol. Orașul Achtopol este cel mai sudic oraș de pe coasta bulgară a Mării Negre. Este situat în partea de sud-est a Bulgariei, în regiunea Burgas, la 17 km nord de granița cu Turcia, la 77 km sud-est de orașul Burgas și la 14 km de

orașul Carevo. Orașul Akhtopol este situat pe o peninsulă stâncoasă de pe coasta Cherno More, la poalele estice ale muntelui Strandzha. Teritoriul său face parte din teritoriul parcului natural "Strandja". Aici există cele mai multe zile însorite în comparație cu alte locații din Marea Neagră, iar temperatura apei este mai ridicată (aproximativ 25°C.) Plaja din Akhtopol este situată într-un golf frumos, înconjurat de pante verzi, acoperit cu nisip fin, cu o lungime de 2 km și o lățime de 25 de metri. Complexul Sonata Sea Villas oferă o combinație de natură bogată, mare, munți și o plajă liniștită, fiind un loc excepțional pentru a trăi și a se relaxa pentru familiile care caută pace și singurătate.

Informații despre complex: Sonata Sea Villas este alcătuit din 24 de case independente cu

parcele. Casele sunt amplasate pe un teren cu o suprafață totală de 8611 m2, în care sunt distribuite 20 de UPI și străzi interioare. Există trei tipuri de case, tip "A", tip "B" și tip b, fiecare cu două etaje, cu două sau trei dormitoare. Suprafețele construite sunt de 104,10 m2, 127,11 m2. și 151,12 m2.

Tipul "A" reprezintă două case situate într-o singură UPI, în regim de construcție închisă. Suprafața construită spațioasă nu include o verandă spațioasă cu vedere uimitoare la mare. Fiecare casă este achiziționată împreună cu un teren aferent, cu excepția caselor de tip "A". Pe parcela fiecărei case există un loc de parcare și o curte de la 178 m2 la 364 m2. Din cauza terenului accidentat, complexul Sonata Sea Villas este conceput ca o terasă, iar din fiecare casă veți descoperi priveliști panoramice incredibile la mare. Arhitectură modernă, construcție de primă clasă, viață confortabilă și confortabilă într-un mediu frumos, acces ușor la plajă, la doar 100 de metri de plaja centrală din Achtopol.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
449 m2
Teren
449 m2
Suprafață utilizabilă
105.5 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
105.5 m2
Parcare
Da
Magazin
170 m
Medic
290 m
Cafenea
590 m
Restaurant
200 m
Bar
210 m
Școală/gradiniță
210 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00