casă familială la prețul terenului, Poručik Čunčevo, Kavarna

Kavarna, Bulgaria – ID 6861
40,000 €
Arie 2500 m2
Dispoziție 2 + 1 camere
Mare 5 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim o casă cu un etaj pentru reconstrucție la prețul terenului, care este situată în satul Poručik Čunčevo, la 8 km de orașul Šabla și la aproximativ 5 min. conduce de la plajă. Există o casă de 70m2 pentru reconstrucție totală pe proprietate. Pe proprietate exista curent electric si apa municipala, deseurile sunt tratate printr-o fosa septica. Teren 2500 m2, o parte din teren (1200 m2) este foarte bine intretinut, restul este acoperit cu arbori invazivi. Terenul este parțial împrejmuit și are un drum bun de acces din două părți. Pe proprietate sunt si mai multe anexe. Terenul are un mare potențial pentru toți cultivatorii de fructe și legume sau pentru creșterea animalelor și a albinelor.

Porucik Čunčevo este un sat liniștit, la 8 km de orașul Šabla și la 13 km de orașul Kavarna. Aici locuiesc aproximativ 30 de rezidenți permanenți și mai multe familii de străini. Satul este situat pe drumul principal spre Romania, asa ca drumul este in stare foarte buna. În sat există un magazin alimentar și un restaurant deschis pe tot parcursul anului.

Shabla se află în apropierea orașului Kavarna, la 83 km de Varna și la 24 km de granița bulgaro-română. În Shable locuiesc aproximativ 4.200 de locuitori.

Orașul are toate facilitățile civice - școală, grădiniță, magazine, restaurante.

Orașul are unele dintre cele mai frumoase plaje cu nisip sălbatic care se întind de la Shabla până la granița cu România. Este cunoscut și pentru primul câmp petrolier descoperit în Bulgaria.

Capul Shabla este cel mai estic punct geografic al Bulgariei. Pe el se află și cel mai vechi far din Balcani.

Pentru iubitorii de turism subacvatic, va fi interesant că în marea din jurul Shabla există multe nave navale scufundate, inclusiv submarine din al Doilea Război Mondial.

Există, de asemenea, două arii protejate în regiunea Shabla:

Situat chiar pe mal, Lacul Shabla este un loc uimitor pentru drumeții și pasionații de pescuit.

Šablenska tuzla este situată nu departe de lac. Este un lac lagunar, al cărui fund este bogat în nămol cu hidrogen sulfurat folosit pentru terapia cu nămol.

Adevăratele perle ale coastei de nord sunt în apropiere, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balcic, Rusalka, Bolata, Topola și multe altele. Mulți străini locuiesc în Shable și împrejurimile sale, inclusiv destul de mulți cehi.

Orașul Kavarna este un oraș-port din Bulgaria și este situat pe o coastă stâncoasă în partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este în jur de 12 000. Kavarna este cunoscută drept „capitala rock-ului Bulgariei”, deoarece în fiecare vară adună pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul de Istorie Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri de la triburile tracice care locuiesc în regiune, din viața slavilor și bulgarilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se poate lăuda cu o plajă urbană bine întreținută. Adevăratele perle ale coastei de nord sunt în apropiere, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balcic, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola și multe altele. Mulți străini locuiesc în Kavarna și împrejurimile sale, inclusiv destul de mulți cehi. Există și stânci în apropierea orașului Kavarna, de la care există o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. Există, de asemenea, o serie de izvoare termale vindecătoare în apropiere. Aici veți găsi și un spa cu nămol medicinal, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
2 + 1 camere
Arie
2500 m2
Teren
2500 m2
Suprafață utilizabilă
70 m2
Suprafață construită
70 m2
Parcare
Da
Magazin
7 km
Medic
8 km
Cafenea
8 km
Restaurant
300 m
Bar
8 km
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00