casă familială în stare bună, Čelopečene, Kavarna

Kavarna, Bulgaria – ID 6443
66,500 €
Arie 1200 m2
Dispoziție 3 + 1 camere
Mare 10 000 m
Condiție Liber

Vă oferim să cumpărați o casă familială care a fost modernizată, dar care se pretează pentru modificări după propriile idei. Casa este situată într-un sat foarte liniștit la 14 km de orașul Kavarna. Dimensiunea casei este de 100 m2 iar amenajarea este 3+1. Casa este la parter, cu doua intrari. Este compus dintr-un hol de intrare, un living cu camara, doua dormitoare, o bucatarie separata cu sufragerie si o baie cu toaleta. Lângă casă există un garaj. Există locuri în aer liber în grădină. Pe parcela sunt instalate apa si curentul municipal. Deșeurile sunt gestionate de o fosă septică. Terenul are o suprafata de 1200 m2 si este impartit intr-o parte ornamentala in fata casei, unde sunt plante ornamentale si pomi fructiferi, si o parte utila in spatele casei, unde se afla cladiri agricole mai mici, pretabile pentru cresterea animalelor. Întreaga parcelă este împrejmuită.Terenul are un mare potențial pentru toți cultivatorii de fructe și legume sau animale.

Čelopecene este un sat mic, liniștit, în care doar câțiva locuitori trăiesc permanent. Celelalte case sunt nelocuite sau locuiesc străini în ele în timpul sezonului. Cel mai apropiat sat mai mare este Vranino.

Vranino este un sat cu aproximativ 280 de locuitori. Este situat la 10 km de orașul Kavarna, care are o plajă în oraș. În sat există un cămin cultural, o grădiniță, un birou municipal, o poștă, drumurile sunt în stare bună, acoperite de toți operatorii de telefonie mobilă, există un autobuz regulat către sat. Există și un drum principal în stare foarte bună care duce la sat.

Čelopecene se încadrează în orașul Kavarna.

Orașul Kavarna este un oraș-port din Bulgaria și este situat pe o coastă stâncoasă în partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este în jur de 12 000. Kavarna este cunoscută drept „capitala rock-ului Bulgariei”, deoarece în fiecare vară adună pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul de Istorie Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri de la triburile tracice care locuiesc în regiune, din viața slavilor și bulgarilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se poate lăuda cu o plajă urbană bine întreținută. Adevăratele perle ale coastei de nord sunt în apropiere, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balcic, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola și multe altele. Mulți străini locuiesc în Kavarna și împrejurimile sale, inclusiv destul de mulți cehi. Există și stânci în apropierea orașului Kavarna, de la care există o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. Există, de asemenea, o serie de izvoare termale vindecătoare în apropiere. Aici veți găsi și un spa cu nămol medicinal, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 + 1 camere
Arie
1200 m2
Teren
1200 m2
Suprafață utilizabilă
100 m2
Garaj
Da
Suprafață construită
100 m2
Parcare
Da
Magazin
13 km
Medic
13 km
Cafenea
13 km
Restaurant
13 km
Bar
13 km
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00