Casă duplex uimitoare cu 2 apartamente, la o scurtă plimbare de mare în Paradisos, Sithonia

Paradisos, Neos Marmaras, Grecia – ID 4999
290,000 €
Arie 120 m2
Dispoziție atipic
Etaj 1/3
Mare 300 m
Condiție Liber

Oferim o casă duplex cu 2 apartamente de 2+1 și 1+1, de 120m2, situată într-o locație excelentă din Paradisos, Sithonia, Halkidiki.

Dispunere: 2 bucătării, 2 camere de zi, 3 dormitoare, 2 băi cu WC, balcon spațios cu vedere la munte și terasă cu grătar.

Fiecare apartament cu intrare separată într-un complex duplex cu grădină, parcare și complex închis. Grătar separat, șemineu. Proprietatea este situată într-o zonă liniștită, retrasă, aproape de oraș, supermarketuri, taverne, baruri și divertisment.

Proprietatea este complet echipată cu toate sistemele - încălzire, aer condiționat, toate utilitățile. Casa este pregătită pentru utilizare pe tot parcursul anului.

Posibilitate excelentă de investiție, vânzare ulterioară, închiriere, atât pentru chirie pe termen scurt cât și pe termen lung. La cerere, casa poate fi împărțită în apartamente mai mici pentru închirieri de vacanță.

Distanța până la mare este de numai 300 de metri.

Ofertă excelentă, foarte recomandată!

Stațiunea Neos Marmaras este situată pe un promontoriu stâncos, înconjurată de două plaje populare, ambele flancate de baruri și restaurante cu fructe de mare. Căile prin pădurea de pini duc spre dealurile cu vedere spre vârful Dragondelis și spre vechiul sat bizantin de munte Parthenonas. Sezonul de vară este caracterizat de festivaluri folclorice cu muzică live și parade de stradă. Vizitatorii aflați în bărci se bucură de înot pe insula nelocuită Kelifos.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
atipic
Arie
120 m2
Suprafață utilizabilă
115 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
350 m
Medic
1 km
Cafenea
500 m
Restaurant
160 m
Bar
740 m
Școală/gradiniță
870 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00