Casă de familie excelentă 5+1 cu vedere la mare, cu piscină, la 7 km de plajă, Rogačevo

Rogačevo, Bulgaria – ID 5128
275,000 €
Arie 805 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 7 000 m
Taxă pentru servicii 1,500 € per an
Condiție Liber

Oferim excelent și complet echipate, casă de familie spațioasă cu piscină în Rogačevo. Distanța de la Varna este de 22 km, de la cele mai apropiate plaje din Albena și Kranevo- doar 7 km. Casa are patru etaje și este non-standard și aspect foarte interesant.

Dispunere: Casa are o suprafață de 1,5 hectare și o suprafață de 2,5 hectare:

primul nivel: bucătărie cu sală de mese, cămară, baie-WC, verandă spațioasă cu acces la curte și piscină.

al doilea nivel: garaj, hol de intrare, living, două dormitoare, baie-WC, verandă spațioasă.

al treilea nivel: hol, dormitor cu baie proprie-WC, terasă spațioasă.

al patrulea nivel: dormitor cu terasă spațioasă, baie-WC.

Casa este bine mobilată și utilată, gata de mutat. Oferă multe locuri de dormit, ceea ce o face extrem de potrivită pentru o familie numeroasă cu copii. De la toate ferestrele și terasele se poate vedea frumoasa mare albastră și muntele maiestuos. Suprafața totală construită a casei este de 223 m2. Casa a fost construită pe un teren de 805 m2. Grădina este bine întreținută și bogat amenajată. În curte există o piscină cu o zonă de relaxare, casa are un loc de parcare. Taxa anuală de întreținere este de 1500€. În zonă există terenuri de golf internaționale. O zonă curată din punct de vedere ecologic, cu o atmosferă extrem de frumoasă și relaxantă pentru o vacanță în familie sau un stil de viață echilibrat. O proprietate de foarte bună calitate la un preț bun! Foarte recomandat!

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Numărul de etaje
4
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
805 m2
Teren
805 m2
Suprafață utilizabilă
223 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
223 m2
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00