Casă de familie cu vedere la mare, monument cultural, Starý Nesebar

Nesebar, Bulgaria – ID 5713
700,000 €
Arie 190 m2
Dispoziție atipic
Mare 20 m
Condiție Liber

O descoperire rară! Oferim o casă de familie cu trei etaje, cu vedere panoramică la mare, în Vechiul Nesebăr. Casa a fost complet renovata, vom fi bucurosi sa va ajutam cu mobila si echipamente.

Suprafata totala: 190 m2.

Gradina: 50 m2.

Etaj: trei etaje

Vedere: vedere panoramică la mare

Orientare: sud

Distanta fata de plaja: 20 metri

Mobilier: nu

Anul constructiei: 1940 (casa este monument cultural)

Aprobare: Da (Actul 16)

Taxa de intretinere: fara taxa de intretinere

Amenajare: etaj 1 - camera spatioasa si luminoasa, inca o camera destinata cazanului cu pompa de caldura, veranda cu intrare in curte, coridor si scara, etaj 2 - living spatios cu chicineta, toaleta, hol, scara si balcon cu vedere la mare, etajul trei - două dormitoare, baie cu toaletă, balcon cu vedere panoramică la mare.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Orașul Nessebar este una dintre cele mai vizitate stațiuni bulgare de pe coasta Mării Negre. Este situat la 38 km de Burgas și la 100 km sud de Varna, pe peninsula stâncoasă cu același nume, care se conectează liber la plaja nisipoasă Sunny Beach din sud.

Orașul a fost declarat rezervație arhitecturală și arheologică în 1056. Din 1983, a fost inclusă pe Lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO. Tipic pentru acest loc pitoresc este dezvoltarea Mării Negre a caselor din lemn cu două etaje, presate împreună pe străzi întortocheate. Atmosfera este completată de numeroase biserici, în principal din perioada bizantină (biserica Sfântul Ioan Botezătorul din secolul al XI-lea, Sfântul Ștefan din secolul al X-lea cu frumoase picturi murale din perioada renașterii naționale bulgare, precum și biserica). a lui Pantokrator). Cea mai veche biserică păstrată este Bazilica, care datează probabil din secolul 5. În centrul orașului se află Vechiul Palat Episcopal, care este, fără îndoială, unul dintre cele mai impresionante repere ale orașului. O moară de vânt unică din lemn se află la marginea orașului vechi. Muzeul de Arheologie cu vasta sa colecție de icoane și ceramică antică sau mănăstirea Sf. George. În apropierea portului sunt ziduri bine conservate, iar orașul are pavaj din Evul Mediu și Grecia și Roma antice. Străzile pietruite, îngrijite cu grijă, bisericile antice și casele cu cherestea din secolul al XIX-lea dau acestui oraș un farmec fără precedent. Vă puteți plimba aici ore întregi, admirând gama de obiecte de artizanat și aflați despre trecutul bogat. Iubitorii de istorie și arhitectură cu siguranță nu se vor plictisi aici. Veți găsi, de asemenea, magazine mici, piețe, pub-uri și un port. Aici sunt mai multe plaje. Cea mai interesantă plajă, South Beach, este situată în partea de sud a orașului. Lungimea sa este deosebit de interesantă și, dacă te uiți cu atenție, vei descoperi că se conectează lin la plajă, care se întinde până la Sunny Beach. Plaja este nisipoasă, cu o intrare treptată în mare, și oferă o gamă largă de activități sportive (fotbal, volei, jet ski, etc.). De-a lungul plajei de nisip de pe continent, la 2 km de centrul vechi, există un cartier nou. Apropierea Sunny Coast oferă posibilitatea de a folosi întreaga gamă de sport și divertisment și alte servicii și în această stațiune. Varietatea și combinația dintre istorie cu servicii moderne și o noapte de stat într-un restaurant pe o stâncă deasupra mării în vechiul Nessebar sunt motive pentru a vizita și a-ți petrece vacanța în acest loc magic.

Acest loc uluitor este perfect pentru romantici, iubitorii de viață de noapte, istorie, cultură și mâncare bună. Nessebarul nu trebuie ratat de oricine dorește să cunoască Bulgaria și obiceiurile ei.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
atipic
Vedere la mare
Da
Arie
190 m2
Teren
120 m2
Suprafață utilizabilă
190 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
190 m2
Magazin
80 m
Medic
40 m
Cafenea
40 m
Restaurant
40 m
Bar
180 m
Școală/gradiniță
240 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00