Casă cu vedere spectaculoasă la mare, în prima linie, o descoperire rară, Byala

Byala, Bulgaria – ID 3314
222,000 €
Arie 300 m2
Dispoziție atipic
Mare 50 m
Condiție Liber

O descoperire rară! Proprietate pentru evaluator în prima linie cu o vedere magnifică la mare. Vă oferim o casă ecologică la câțiva pași de plajă în orașul liniștit de la malul mării Byala. Casa este construită din bușteni întregi de cedru prin tehnologie finlandeză și are certificat ECO 1. Pentru a păstra ideea de ecologie și unitate cu natura, în curte se folosește piatră.

Suprafața construită a casei este de 300 m2. Casa este construită pe un teren de 947 m2. În curte există o zonă de relaxare pavată, un grătar și un loc de parcare. Casa poate funcționa ca un mic hotel de familie, cu posibilitatea de a închiria camere pentru înnoptare. Distanța de la casă până la plajă este de numai 50 de metri. Distanța până la centrul orașului și tot timpul anului supermarket, policlinică, farmacie, facilități sportive și toată infrastructura civică este de 500 de metri. Casa este o soluție ideală pentru adevărații cunoscători ai naturii și apreciatori ai unui stil de viață ecologic. Potrivit pentru persoanele care doresc să petreacă timpul într-o atmosferă liniștită, în timp ce se bucură de priveliștea mării. Casa are trei etaje. La primul etaj se află bucătăria și barul ( care nu funcționează de câțiva ani, la celelalte două etaje se află zona de living, formată dintr-un living spațios cu zonă de dormit și baie privată la etajul al doilea și patru dormitoare, fiecare cu baie privată la etajul al treilea. Casa are terase spațioase la fiecare etaj cu vedere panoramică la mare, care va rămâne pentru totdeauna. Nu va exista nicio construcție în fața casei. În fața casei se află un teren care aparține municipalității, pe care se află o mică clădire tehnică. Casa are nevoie de renovare, este posibilă negocierea prețului. Este nevoie de repararea acoperișului, reîmprospătarea fațadei și a balustradelor, reîmprospătarea pardoselilor din camere, gardul. Spațiul mare care a funcționat ca pub poate fi, de asemenea, reparat și exploatat. Sunt disponibile toate spațiile necesare pentru reluarea activității. Casa are o fosă septică, dar poate fi foarte ușor de conectat la sistemul de canalizare, care se află la 10 metri de casă. Ultima fotografie din galerie aparține casei învecinate, care este identică și a fost deja renovată. Proprietatea are un mare potențial de investiție. O recomandăm!

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere și gestionare generală a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare, între două aeroporturi internaționale- la 50 km de Aeroportul Varna și la 60 km de Aeroportul Burgas. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și pentru o viață pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Linia de coastă este caracterizată de o combinație de golfulețe marine, plaje de peste 6 km lungime, dune de nisip și roci albe pitorești. Byala este, de asemenea, un centru renumit de vinificație.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
atipic
Vedere la mare
Da
Arie
300 m2
Teren
947 m2
Suprafață utilizabilă
300 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
300 m2
Parcare
Da
Magazin
330 m
Medic
220 m
Cafenea
5 km
Restaurant
80 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
90 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00