Casa 4 camere, aproape de facilitati, cada cu hidromasaj, garaj, Camposol

Camposol, Spania – ID 5715
202,000 €
Arie 650 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Profita de oportunitatea de a juca golf pe tot parcursul anului, datorita locatiei casei te vei bucura de caldura si de posibilitatea nelimitata de a juca golf chiar si in lunile de iarna.

Oferim o casă spațioasă cu trei dormitoare și două băi, situată în foarte căutatul sector B din Camposol. Este un teren de colt de 650 m2 cu spatiu suficient pentru o piscina. Există o cadă cu hidromasaj și o pivniță mare, un garaj și o grădină de iarnă.

Proprietatea se află la câțiva pași de magazine locale, restaurante, baruri și facilități locale.

Scările duc la o seră mare deschisă, o parte din care a fost dublu geam pentru a crea o seră spațioasă și luminoasă și aerisit, ideală pentru relaxare, cu vedere la grădina din față. A doua terasa deschisa este ideala pentru mesele in aer liber si pentru stilul de viata mediteranean. Ușa din față a vilei dă în holul de intrare (care are și o ușă laterală spre bucătărie) și într-un salon mare în plan deschis. Livingul este extrem de spatios si datorita celor trei ferestre mari, intra multa lumina naturala. Un șemineu cu foc electric, două ventilatoare de tavan, trei calorifere electrice montate pe perete și o unitate de aer condiționat oferă confort.

În afara sufrageriei se află o sufragerie mare/sala de mic dejun cu o arcadă către bucătărie. Bucătăria generoasă are o gamă de unități de perete și de bază cu mult spațiu de lucru, plită pe gaz și cuptor electric și o gamă de produse albe. O usa de la bucatarie te duce pe terasa laterala. Într-o direcție, scările coboară în fața casei, iar în cealaltă direcție te duc la solarul de pe acoperiș cu un dulap de depozitare suplimentar. De aici există vederi uimitoare ale munților îndepărtați. Este spațiul perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de soarele spaniol în timp ce vă bucurați de priveliști.

Există, de asemenea, trei dormitoare în afara sufrageriei. Această proprietate are o minunată suită principală cu mult spațiu, ventilator de tavan, trei calorifere electrice montate pe perete, dressing cu două dulapuri încorporate și o baie privată completă cu o cadă cu duș, WC la nivel scăzut, bideu și chiuvetă. Există și un încălzitor electric de perete. Mai sunt două dormitoare duble cu dulapuri încorporate și calorifere electrice montate pe perete și o cameră de duș de familie, compusă dintr-o cabină de duș, WC și chiuvetă.

Vila se afla pe un teren de colt de 650 m2. Majoritatea spațiului exterior este alcătuit din șindrilă ușoară decorativă și plantat cu arbuști și copaci locali și mult spațiu pentru o piscină. Proprietatea are o alee mare pavată, cu o ușoară înclinare, care poate încăpea cu ușurință patru până la cinci mașini sau un RV. Este accesibil printr-o poartă. Proprietatea dispune de un subsol in care a fost construit un garaj. Acest spațiu mare are și o cadă cu hidromasaj, sală de sport și mult spațiu de depozitare.

Proprietatea este situată într-o zonă liniștită din Camposol care beneficiază de două centre comerciale, ambele cu o gamă largă de facilități locale.

Camposol se află la 15 minute de mers cu mașina de frumoasele plaje ale Mării Mediterane și de frumosul port Puerto de Mazarron. Aeroportul Internațional Murcia (Corvera) este la mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina, iar Aeroportul Alicante este la aproximativ 1 oră.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
650 m2
Teren
649 m2
Suprafață utilizabilă
648 m2
Terasă
Da
Garaj
Da
Suprafață construită
647 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
900 m
Medic
930 m
Cafenea
880 m
Restaurant
750 m
Bar
920 m
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00