casa 4+1, totul la distanta de mers pe jos, pretabila inchiriere, Mazarron

Puerto de Mazarrón, Spania – ID 6993
160,000 €
Arie 110 m2
Dispoziție 4 + 1 camere
Mare 150 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Oferim spre vanzare o casa terasa in suprafata de 90 m2 pe doua etaje cu terasa fata si spate pe un teren de 110 m2. Locația este ideală deoarece este foarte aproape de plajă și de toate facilitățile. Aceasta proprietate ofera 3 dormitoare, aer conditionat, 2 bai complet utilate, bucatarie, camera de serviciu, camera de serviciu si gratar.

La parter avem un living spatios, o baie, un dormitor si o bucatarie complet utilata.

Din bucatarie se ajunge la terasa mare din spate, care in prezent este acoperita si partial inchisa. Acest spatiu dispune de o bucatarie de vara, o baie complet utilata si o camara mare/zona tehnica unde se afla masina de spalat rufe. Restul terasei este deschisă.

Dormitorul de la acest etaj este spatios, cu dulap incorporat.

Livingul este spatios si luminos, cu acces direct la terasa din fata unde va puteti bucura de dupa-amiezi de vara si de luat masa in aer liber.

O scară duce din living la primul etaj.

La primul etaj avem un dormitor matrimonial foarte mare, cu dulapuri incorporate si un balcon cu copertina si un alt dormitor spatios si luminos care are si balcon si copertina. Baia de familie de la acest etaj este suficient de mare.

Această casă este situată în Puerto de Mazarr, aproape de toate facilitățile și la doar câteva minute de plaje.

După cum puteți vedea, aveți ocazia să achiziționați o proprietate pentru a vă bucura de soare și plaje în vacanță sau ca investiție, deoarece este situată într-o zonă de coastă, iar piața de închiriere este aglomerată.

Golful Mazarron este ideal pentru cei care iubesc sporturile nautice și multe altele, cum ar fi navigația, pescuitul sau scufundările. Mazarron este una dintre destinațiile tradiționale de soare și plajă din regiunea Murcia, care are peste 35 km de coastă, dintre care cea mai mare parte este nealterată. O serie de plaje din Golful Mazarron au fost premiate cu Steagul Albastru datorită calității scălării și serviciilor.

Plajele din Mazarron au un certificat de calitate Q pentru următoarele plaje: Plaja Bolnuevo, Playa del Castellar, Nares, Playa de Rihuete.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 + 1 camere
Arie
110 m2
Teren
107 m2
Suprafață utilizabilă
106 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
105 m2
Magazin
230 m
Medic
440 m
Cafenea
100 m
Restaurant
170 m
Bar
140 m
Școală/gradiniță
220 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00