Casa 3 camere, cu piscina, semineu si alte potentiale, Camposol

Camposol, Spania – ID 5819
204,995 €
Arie 675 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Dorim să oferim spre vânzare această vilă excepțional de bine întreținută, cu piscină privată 11x5, grădini amenajate, parcare privată cu carport.

Această vilă în stil Neptuno Ruby are atât de multe de oferit, cu o seră mare/lounge cu geam, excelentă pentru lunile de iarnă și deschisă vara, o pivniță mare cu energie electrică, gata de a fi transformată în cazare suplimentară și o terasă pe acoperiș cu uimitoare vederi la munte.

Proprietatea se acceseaza printr-o poarta metalica catre zona din fata pietris/amenajata unde se afla piscina si terasa. Aceasta duce la partea din față a proprietății. Câțiva pași duc până la seră/șezlongul luminoasă și aerisit, cu ventilator de tavan. Această cameră orientată spre sud-vest este un loc ideal pentru a vă sta și relaxa. Ușa principală de intrare duce în lounge. În spatele ușii principale sunt dulapuri duble. Există un șemineu cu un arzător de bușteni în lounge și există, de asemenea, un ventilator de tavan și încălzire pe gaz pentru a vă asigura confortul pe tot parcursul anului. O arcadă duce la sala de mese și o altă arcadă la bucătărie. Bucătăria spațioasă are o gamă largă de dulapuri de perete și de bază și o mulțime de spațiu de lucru. Există un cuptor electric și plită pe gaz și diverse produse albe. O usa de la bucatarie se deschide in gradina laterala iar scarile duc la o terasa pe acoperis cu dulap de depozitare. De aici există vederi uimitoare ale munților din toate părțile.

În capătul îndepărtat al salonului, un pasaj arcuit duce la două dormitoare duble și o baie de duș. Dormitorul principal are aer condiționat și ventilator de tavan. Există un dressing cu dulapuri, o baie cu o cadă cu cabină de duș, suport încălzit pentru prosoape, o toaletă, un bideu și o chiuvetă. Dormitorul doi are dulapuri duble, aer condiționat și ventilator de tavan. Baia este accesibilă din dormitor și constă dintr-un duș, toaletă, chiuvetă și încălzire deasupra ușii.

În exteriorul proprietății există zone ornamentale cu pietriș care au fost amenajate cu pomi fructiferi și plăci și o terasă deschisă pentru relaxare și bucurie de soarele spaniol. Există o zonă acoperită suplimentară pentru a oferi umbră de elemente, ideală pentru mesele în aer liber și pentru a îmbrățișa stilul de viață mediteranean.

Există o piscină mare de 11x5m2 cu trepte și o acoperire pentru piscină. Există, de asemenea, un duș în aer liber și iluminat și o intrare acoperită în pivniță. Proprietatea are placari decorative din piatra in jurul vilei, ceea ce ii confera mult caracter.

Subsolul are lumină naturală datorită ferestrelor deja instalate. Potențialul este fantastic deoarece întreaga suprafață a proprietății a fost complet betonată și instalată electricitate, spațiul este gata de a fi amenajat și transformat în orice doriți.

Pe partea laterală a proprietății este o poartă dublă care se deschide pe o alee asfaltată pentru un vehicul cu un carport acoperit.

Proprietatea este situată într-o zonă liniștită pe terenul de golf Rezidențial Camposol, mereu popular. Camposol (tărâmul soarelui) se află într-o vale naturală și largă și este înconjurat de diverse lanțuri muntoase și de un frumos peisaj rural deschis și ondulat. Camposol beneficiază de un teren de golf cu 18 găuri.

Camposol beneficiază de două centre comerciale, ambele cu diverse supermarketuri, magazine, veterinari, optici, coafor, stomatolog, bănci, oficiu poștal, baruri și restaurante inclusiv indiene, chineză, spaniolă, engleză, italiană și bulgară. Există, de asemenea, un centru de sănătate, o farmacie și un centru comunitar și, desigur, un teren de golf cu 18 găuri și o casă de club cu o mulțime de evenimente sociale, muzică live etc. Un parc pentru copii și un teren de fotbal separat.

Camposol este ușor accesibil, la 15 minute de mers cu mașina de plaja Med și Puerto de Mazarron. Aeroportul Corvera (Murcia) este la 30 de minute și 1 oră până la Alicante.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
675 m2
Teren
674 m2
Suprafață utilizabilă
673 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
672 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
2 km
Medic
1 km
Cafenea
2 km
Restaurant
2 km
Bar
2 km
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00