Casa 1 camera la pretul terenului, la 5 km de mare, Mogilishte

Mogilishte, Bulgaria – ID 6724
40,000 €
Arie 1000 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Mare 5 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim atenției dumneavoastră o casă cu un etaj pentru reconstrucție la prețul unui teren, care se află într-un sat la numai 5 km de mare. Dispunerea casei este 1 camera, magazie, toaleta exterioara. În casă nu există baie și toaletă, dar acestea au fost incluse în planul clădirii și este posibil să le completeze. Se poate face mansarda la primul etaj. Suprafata construita este de 40m2. Apa si curentul municipal sunt instalate in casa. Deșeurile sunt gestionate de o fosă septică. Incalzirea este posibila cu aragaz, casa are cos de fum. Teren 1000 m2, foarte bine intretinut. Întregul teren este împrejmuit. Terenul are un mare potențial pentru toți cultivatorii de fructe și legume sau crescătorii de animale.

Mogilishte este un sat foarte linistit, la 5 km de Kavarna. Aici locuiesc aproximativ 60 de rezidenți permanenți, mai multe familii de străini, inclusiv mai multe familii de cehi. Drumul principal in stare foarte buna duce in sat. Orașul Kavarna este un oraș-port din Bulgaria și este situat pe o coastă stâncoasă în partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este în jur de 12 000. Kavarna este cunoscută drept „capitala rock-ului Bulgariei”, deoarece în fiecare vară adună pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul de Istorie Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri de la triburile tracice care locuiesc în regiune, din viața slavilor și bulgarilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se poate lăuda cu o plajă urbană bine întreținută. Adevăratele perle ale coastei de nord sunt în apropiere, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balcic, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola și multe altele. Mulți străini locuiesc în Kavarna și împrejurimile sale, inclusiv destul de mulți cehi. Există, de asemenea, stânci în vecinătatea Kavarnei, de la care există o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. Există, de asemenea, o serie de izvoare termale vindecătoare în apropiere. Aici veți găsi și un spa cu nămol medicinal, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
1000 m2
Teren
1000 m2
Suprafață utilizabilă
40 m2
Suprafață construită
40 m2
Magazin
6 km
Medic
6 km
Cafenea
6 km
Restaurant
6 km
Bar
6 km
Școală/gradiniță
5 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00