Cabană de vară de vis lângă piața veche din frumoasa stațiune Pefkochori

Pefkochori, Grecia – ID 9837
220,000 €
Arie 60 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Mare 200 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Bine ați venit la "The Cottage", o cabană fantastică situată în cea mai populară Piață Veche din Pefkohori. Căsuța de 60 m2 pe două etaje este un vis devenit realitate, construită din piatră la interior și exterior, cu tot confortul și luxul. Situată într-o locație excelentă pentru destinația dvs. de vară, cu toate facilitățile, iar plaja de nisip aqua este la doar câteva minute distanță . Viața mai liniștită și un ritm mai lent înlocuiesc viața frenetică a orașului și oferă echilibrul perfect pentru un stil de viață minunat de vară. Casa dispune de un dormitor în stil loft cu birou și dulap de tip walk-in closet cu decor de piatră și obloane superbe, 2 băi complete, bucătărie cu zonă de relaxare. Există, de asemenea, o zonă de relaxare în partea din spate a casei cu o pergolă. Casa este complet mobilată , elegantă, luxoasă și cu toate aparatele electrocasnice de înaltă clasă. Căsuța ideală pentru viața dumneavoastră de vacanță.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Pefkohori este recunoscută pe scară largă ca fiind una dintre cele mai importante zone rezidențiale pentru greci și turiști deopotrivă, unele dintre cele mai valoroase și prestigioase proprietăți fiind situate în zonă. Cu buticuri șic, restaurante și cafenele, este pe cale să devină unul dintre cele mai dorite cartiere din oraș - în special în rândul celor care doresc să se bucure de spații verzi și deschise, alături de facilitățile urbane obișnuite.

Pefkochori este un sat de case albicioase, înconjurat de plantații de citrice și măslini, care se întinde până la populara stațiune balneară Toroni Bay. În timpul verii, posibilitățile de snorkelling, parasailing, precum și plimbările și priveliștile de la apus de la restaurantele sau tavernele tradiționale care oferă delicatese mediteraneene îi atrag pe turiști. Seara, barurile și cluburile găzduiesc spectacole muzicale cu muzică grecească și sârbească. Opțiunile de cumpărături includ magazine care vând suveniruri realizate manual, cum ar fi bijuterii și lichior de lămâie.

Pefkochori , care înseamnă "sat de pini", este un oraș turistic situat în sud-estul peninsulei Halkidiki din Grecia. Pefkochori este numit după pinii care se găsesc în munții din zonă. Populația în 2011 era de 1 931 de locuitori . Pefkochori este situat pe coasta de nord-est a peninsulei, la 3 km sud-est de Chaniotis, la 4 km nord de Agia Paraskevi și la 92 km sud-est de Salonic.

În partea de nord-vest a portului, unde sunt acostate în prezent navele, există rămășițe ale unei așezări romane. Un tezaur de monede lisimachiene a fost descoperit în același district.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
60 m2
Suprafață utilizabilă
60 m2
Suprafață construită
60 m2

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00