Apartament modern cu garaj. în Budva.

Budva, Muntenegru – ID 7197
Arie 89 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 3/3
Mare 600 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Apartament modern cu trei dormitoare de vânzare în Budva, 68 m2 cu garaj de 21 m2.

Apartamentul are o bucătărie deschisă și zonă de luat masa cu un living spațios care se deschide spre o terasă, două dormitoare mari, o cameră mai mică pentru copii și o baie.

Pe langa frumosul interior, acest apartament are si geamuri din aluminiu cu jaluzele electrice, plase de tantari si izolatie dubla.

Apartamentul este dotat cu 4 unitati de aer conditionat iar iarna se poate folosi incalzirea in pardoseala. Există dulapuri încorporate în camere și în hol.

În această locație există piețe, numeroase cafenele, brutării și tot ce ai nevoie pentru viață și plăcere.

Budva cu așezările Borety, Bečići, Rafailovići, Pržno, Miločer, Sveti Stefan, Reževiči și Peraziča creează una dintre cele mai frumoase riviere și țărmuri. Se caracterizează prin golfuri intime, ascunse, porturi minuscule liniștite, nisip curat, vegetație mediteraneană luxuriantă, Budva a devenit faimoasă pentru plajele sale frumoase și întinse (nisip grosier și fin, pietricele mici). În ea și în complexele sale hoteliere se concentrează o viață sportivă, de divertisment, socială și culturală plină de viață. Complexele hoteliere, în mare parte orașe hoteliere aproape independente, cum ar fi Slovenska plaža, sunt situate în afara orașului vechi, în spatele zidurilor sale, în imediata apropiere a mării. Dintre plajele din Budva, următoarele plaje au fost premiate cu prestigiosul Steagul Albastru: „Blue Beach”, „S&I Beach Life”, „Escallera” și „Mogren I”. Primele trei numite sunt situate în golful Jaz, sunt nisipoase și se poate ajunge prin întoarcerea la 500 m de la Jadranská magistrála, la vest de Budva.

În partea centrală a coastei muntenegrene se află orașul antic Budva, în prezent poate cea mai populară stațiune turistică din Muntenegru. Dacă urmați autostrada care urmează coasta din Golful Kotor spre Lacul Skadar, veți ajunge la o destinație populară numită Budva cam la jumătatea drumului. Orașul se află în golful larg Budva și este protejat de efectele meteorologice nefavorabile din interior de către munții Lovćen și Paštroviči.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
89 m2
Suprafață utilizabilă
68 m2
Balcon
Da
Garaj
Da
Magazin
260 m
Medic
110 m
Cafenea
130 m
Restaurant
70 m
Bar
110 m
Școală/gradiniță
110 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00