Apartament la parter cu piscină și terasă mare, La Duquesa, Spania

La Duquesa, Spania – ID 9780
170,000 €
Arie 76 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 1 200 m
Condiție Liber

Vă prezentăm un magnific apartament cu 2 dormitoare, 2 băi la parter, cu o terasă privată mare, orientată spre sud.

Această reședință dispune de un living și o sufragerie spațioasă care creează o atmosferă primitoare și deschisă. Bucătăria semi-deschisă se mândrește cu o gamă completă de echipamente și un bar practic pentru micul dejun, împodobit cu taburete.

Suita principală uimește cu o baie privată cu o cadă relaxantă și dulapuri încorporate spațioase. Al doilea dormitor oferă mult spațiu și este, de asemenea, echipat cu dulapuri încorporate. Baia de familie adiacentă oferă confort.

Ieșiți pe terasa remarcabil de spațioasă, din care o parte este acoperită și este ideală pentru a lua masa în aer liber, în timp ce zona neacoperită vă invită să vă relaxați la soare sau să vă bucurați de un minunat grătar.

Experimentați un trai la cel mai înalt nivel datorită unor caracteristici precum un sistem de aer condiționat preinstalat, încălzire prin pardoseală, securitate video și gresie elegantă peste tot.

Această ofertă include, de asemenea, un loc de parcare pentru a adăuga o valoare suplimentară investiției dvs. Proprietatea este atent prezentată complet mobilată, gata să se mute și să se bucure.

Complexul rezidențial închis oferă un mediu sigur, ceea ce îl face ideal pentru familii. Bucurați-vă de grădinile luxuriante, de piscina răcoritoare și de piscina dedicată copiilor - toate acestea îmbunătățind calitatea vieții.

Contactați-ne pentru a aranja o vizionare acum și intrați într-o lume de confort, stil și liniște!

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
76 m2
Suprafață utilizabilă
75 m2
Terasă
75 m2
Parcare
Da
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
330 m
Medic
780 m
Cafenea
300 m
Restaurant
290 m
Bar
250 m
Școală/gradiniță
340 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00