Apartament frumos mobilat cu un dormitor de vânzare, Fourka

Fourka, Grecia – ID 9397
90,000 €
Arie 30 m2
Dispoziție 1 + 1 camere
Etaj 2/2
Mare 90 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Apartament frumos 1+1 de vanzare cu 30 m2 suprafata locuibila plus un balcon. Situat la doar 90 de metri de plaja cu nisip, este într-o locație excelentă la nivelul solului, ideală pentru seniori sau copii. Proprietarii vor lăsa apartamentul complet mobilat și gata de vacanță. Într-o locație liniștită, cu acces facil la plajă, acest apartament frumos de 30 de metri pătrați include o bucătărie cu zonă de luat masa, un dormitor și o baie. Multe extra, cum ar fi uși de securitate, ferestre din aluminiu, sistem de încălzire privat și multe altele.

Furka este un sat tradițional din interior, cu case de piatră și capele, inclusiv rămășițele bisericii Sf. Ioannis din epoca bizantină. Restaurantele plăcute din jurul pieței centrale servesc mâncăruri macedonene din pește. Căile prin pădurile de măslini și pini și pajiștile din jur duc la stațiunea de pe litoral Skala Fourkas, din apropiere, unde barurile populare de pe plajă oferă vedere la apusul soarelui și la Golful Salonic.

Vă vom asigura în totalitate închirierea, managementul, reconstrucția, modernizarea, vă vom ajuta cu tot ce aveți nevoie după transferul dreptului de proprietate.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
1 + 1 camere
Arie
30 m2
Suprafață utilizabilă
30 m2
Balcon
Da
Garaj
Da
Magazin
2 km
Medic
5 km
Cafenea
110 m
Restaurant
50 m
Bar
3 km
Școală/gradiniță
330 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00