Apartament cu două dormitoare în Budva

Budva, Muntenegru – ID 7168
Arie 62 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 600 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Apartament cu două dormitoare de vânzare în Budva într-o locație liniștită lângă mare.

Apartamentul are o suprafata de 62 mp si este situat la etajul 4.

Aspectul apartamentului: living combinat cu bucatarie deschisa, doua dormitoare, baie si 2 terase.

Apartamentul este mobilat si utilat si se vinde cu tot mobila.

Parcarea in garaj este inclusa in pret.

Magazine, cafenele, restaurante, oficiu poștal, stație de autobuz și toate celelalte instituții importante sunt la câțiva pași de apartament.

Apartamentul este situat la doar 600 m de mare.

Budva cu așezările Borety, Bečići, Rafailovići, Pržno, Miločer, Sveti Stefan, Reževiči și Peraziča creează una dintre cele mai frumoase riviere și țărmuri. Se caracterizează prin golfuri intime, ascunse, porturi minuscule liniștite, nisip curat, vegetație mediteraneană luxuriantă, Budva a devenit faimoasă pentru plajele sale frumoase și întinse (nisip grosier și fin, pietricele mici). În ea și în complexele sale hoteliere se concentrează o viață sportivă, de divertisment, socială și culturală plină de viață. Complexele hoteliere, în mare parte orașe hoteliere aproape independente, cum ar fi Slovenska plaža, sunt situate în afara orașului vechi, în spatele zidurilor sale, în imediata apropiere a mării. Dintre plajele din Budva, următoarele plaje au fost premiate cu prestigiosul Steagul Albastru: „Blue Beach”, „S&I Beach Life”, „Escallera” și „Mogren I”. Primele trei numite sunt situate în golful Jaz, sunt nisipoase și se poate ajunge prin întoarcerea la 500 m de la Jadranská magistrála, la vest de Budva.

În partea centrală a coastei muntenegrene se află orașul antic Budva, în prezent poate cea mai populară stațiune turistică din Muntenegru. Dacă urmați autostrada care urmează coasta din Golful Kotor spre Lacul Skadar, veți ajunge la o destinație populară numită Budva cam la jumătatea drumului. Orașul se află în golful larg Budva și este protejat de efectele meteorologice nefavorabile din interior de către munții Lovćen și Paštroviči.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
62 m2
Suprafață utilizabilă
58 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
100 m
Medic
300 m
Cafenea
50 m
Restaurant
70 m
Bar
180 m
Școală/gradiniță
100 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00