Apartament cu 3 camere într-o locație liniștită, înconjurat de natură.

Paliouri, Grecia – ID 9865
110,000 €
Arie 54 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/2
Mare 1 700 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Frumos apartament este de vânzare într-o locație foarte liniștită, înconjurat de natură și cu o vedere. Construit în 2005, este în stare originală și oferă 54 mp de spațiu de locuit cu un plan de etaj mare. Avem două dormitoare, 1 baie completă, bucătărie tradițională și living cu acces la terasă. Dacă sunteți un fan al activităților în aer liber și vă place să ascultați păsările și greierii, atunci aceasta este casa perfectă pentru dumneavoastră. Proprietarii vor vinde casa complet mobilată și cu toate electrocasnicele. Marea se află la 1 700 m, iar orașul este la doar o scurtă plimbare. Ideal pentru copii și animale de companie.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Paliouri este o zonă tradițională, cu case de piatră vechi și drumuri care șerpuiesc printre dealurile împădurite până la un golf și o plajă adăpostită în apropierea orașului Chrousou. În timpul verii, zona prinde viață cu sporturi nautice și baruri pe plajă cu o atmosferă de petrecere. Golfurile adiacente oferă locuri mai liniștite pentru a înota și a privi apusul. Zona este renumită pentru producția de miere și ulei de măsline, care sunt vândute în magazinele locale și folosite la prepararea mâncărurilor în tavernele tradiționale.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
54 m2
Suprafață utilizabilă
54 m2
Terasă
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00