Apartament confortabil cu 2 dormitoare la subsol de vânzare în Kalithea, Grecia

Kallithea, Grecia – ID 9249
100,000 €
Arie 45 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 400 m
Condiție Liber

Un apartament ideal cu o suprafață de 45 m2 construit în 2000, cu un dormitor, o baie complet echipată, o bucătărie și un living în plan deschis cu acces la terasă. Situat la doar 400 de metri de plaja de nisip și este la o plimbare de toate magazinele și facilitățile. Apartamentul este vândut cu multe extra, cum ar fi mobilier, electricitate, grădină comună, aer condiționat și multe altele.

Preț special până la sfârșitul lunii octombrie. Noul preț începând cu 1.11 va fi de 100 000 de euro.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Kallithea este o stațiune care atrage oamenii din zona Chora în timpul verii, înconjurată de munți de pini, plaje și parcuri de coastă. Restaurantele și tvaren-urile servesc fructe de mare proaspete. . În apropiere se află ruine antice, cum ar fi rămășițele unui templu dedicat zeului egiptean Ammon Zeus și biserici cu mozaicuri florale din secolul al XIX-lea. În magazinele specializate sunt disponibile sandale , miere și alte produse tradiționale din zonă.

Dacă doriți mai multe informații sau un tur al proprietății, vă rugăm să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
45 m2
Suprafață utilizabilă
45 m2
Terasă
Da
Garaj
Da
Magazin
0 m
Medic
80 m
Cafenea
50 m
Restaurant
0 m
Bar
40 m
Școală/gradiniță
10 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00