5 camere în stil tradițional, două băi, șemineu, posibilitate de garaj, El Pareton

El Pareton, Spania – ID 5459
109,000 €
Arie 160 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 25 000 m
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

O fincă spaniolă terasată, complet unică, situată într-un cadru rural în El Pareton și care se mândrește cu vederi uimitoare la munte pe toate părțile.

Această proprietate cu 4 dormitoare și 2 băi a fost întreținută de proprietarii actuali în stil tradițional spaniol, cu obloane tradiționale la toate ferestrele și multe caracteristici originale care se adaugă la caracterul proprietății.

Proprietatea este accesată prin ușa principală din față, care duce la salonul/bucătăria în plan deschis. Salonul are un șemineu cu arzător pe lemne, care este perfect pentru serile de iarnă spaniole. Un bar de mic dejun din granit separă salonul de bucătărie, care are o gamă de dulapuri și blaturi de lucru din granit. Sunt incluse un cuptor și o plită electrică și diverse produse albe. Salonul duce, de asemenea, la baia de la parter și la dormitorul principal. Dormitorul principal are obloane și are vedere la o terasă mare și la priveliștile de la țară. Baia de familie este compusă dintr-o cadă cu duș deasupra capului și o toaletă cu chiuvetă.

Un hol din camera de zi duce la o scară deschisă care oferă acces la alte 3 dormitoare și la baia de familie. Toate cele 3 dormitoare duble beneficiază de dulapuri încorporate și ferestre în stil tradițional spaniol cu obloane, toate cu vedere la peisaj rural. baia de la etaj are o cabină de duș, toaletă și chiuvetă.

În partea din spate a proprietății se află o terasă mare pavată de 100 m2, ideală pentru a vă relaxa și a lua masa în aer liber în climatul mediteranean, bucurându-vă în același timp de priveliștile uimitoare de la munte. Există, de asemenea, parcare off road și două anexe situate vizavi de proprietate, lăsând o mulțime de spațiu pentru depozitare. De la terasa principală, o scară metalică duce la un mic teren care poate fi ușor amenajat și există spațiu pentru a construi un garaj.

Adiacent proprietății este o altă casă, de 80 m2, care are nevoie de o remodelare completă Din structura existentă se pot adăuga două dormitoare (sau mai multe!) două băi. Tot ce trebuie să faceți este să solicitați permisele și autorizațiile de construcție relevante și să vă creați propria casă de vis fără restricții. Există posibilități infinite pentru aceste două proprietăți.

Stimați clienți, trăim într-o perioadă ciudată, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, există un lucru bun în toate lucrurile rele. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe google view (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

El Pareton este locația rurală liniștită perfectă și la doar 10 minute cu mașina de populara urbanizare Camposol și la 30 de minute de Aeroportul Murcia.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Arie
160 m2
Teren
157 m2
Suprafață utilizabilă
156 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
155 m2
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00