4 camere, în inima orașului Pefkochori cu vedere la mare

Pefkochori, Grecia – ID 9023
150,000 €
Arie 55 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 2/2
Mare 600 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Acest apartament confortabil într-o locație de prestigiu are 55 m2 de spațiu de locuit, inclusiv 3 dormitoare, 1 baie, bucătărie și living cu acces la terasă. Construit în 2002, este renovat și se află la 600 de metri de plaja de nisip din orașul Pefkohori, situat pe malul mării. Multe extra, cum ar fi aer condiționat, ferestre din aluminiu, parcare, uși de securitate, plase de țânțari și multe altele. Plaja este largă și curată, ideală pentru copii. Magazinele și alte facilități sunt în apropiere.

Pefkochori este un sat vechi, cu case vopsite în alb, înconjurat de citrice și măslini, care se întinde până la populara stațiune de plajă Toroni Bay. În timpul verii, turistul este atras de posibilitățile de snorkelling, parasailing, dar și de plimbări și priveliști ale lacului din restaurante sau taverne tradiționale care oferă delicatese mediteraneene. Seara au loc spectacole muzicale cu muzică grecească și sârbească în baruri și cluburi. Opțiunile de cumpărături includ magazine care vând suveniruri realizate manual, cum ar fi bijuterii și lichior de lămâie.

Dacă doriți mai multe informații sau un tur al proprietății, vă rugăm să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
55 m2
Suprafață utilizabilă
55 m2
Terasă
Da
Garaj
Da
Magazin
30 m
Medic
50 m
Cafenea
10 m
Restaurant
10 m
Bar
90 m
Școală/gradiniță
10 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00