4 camere, Casă de oraș în port, Puerto de Mazarron, Spania

Puerto de Mazarrón, Spania – ID 5413
149,000 €
Arie 151 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 1 400 m
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Vă oferim o casă cu două etaje cu solariu pe acoperiș în stare perfectă. Există 3 dormitoare, 2 băi, cămară, living spațios, bucătărie foarte mare complet echipată și situată la doar câteva minute de frumoasele plaje din Golful Mazarron și de facilitățile locale. La parter există un living, sufragerie, bucătărie, cămară și una dintre cele două băi. Camera de zi mare este complet mobilată. Din camera de zi există acces la bucătăria spațioasă, complet echipată, cu masă de luat masa. Din bucătărie există acces în partea din spate a casei, care dă spre stradă, la o terasă comună. La primul etaj se află trei dormitoare și o baie mare. Baia are o cadă de baie. Dormitorul principal are un dulap încorporat și un balcon mare, ceea ce face camera luminoasă și luminoasă. Toate dormitoarele sunt mobilate cu mobilier. Există un solar pe acoperiș cu racordare la apă și electricitate, iar proprietatea are și o cameră de depozitare. Proprietatea se remarcă prin locația sa perfectă, deoarece se află la doar câteva minute de ambele plaje și de toate facilitățile locale. Este situată într-o zonă liniștită din portul Mazarron.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm vizionări online prin live stream. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la mare din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil.

Mazarron este una dintre destinațiile tradiționale de plajă și soare din regiunea Murcia, deoarece are peste 35 km de coastă, dintre care cea mai mare parte este o coastă virgină. O serie de plaje din Golful Mazarron au primit Steagul Albastru datorită calității scăldatului și a serviciilor.

Plaja Bahia, Plaja Bolnuevo, Plaja Castellar, Plaja Nares și Plaja Rihuete.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
151 m2
Teren
148 m2
Suprafață utilizabilă
149 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
150 m2
Parcare
Da
Magazin
110 m
Medic
1 km
Cafenea
240 m
Restaurant
150 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
420 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00