4 camere, Casă de oraș 800m de la mare, Puerto de Mazarron, Spain

Puerto de Mazarrón, Spania – ID 5447
129,000 €
Arie 96 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 800 m
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Această casă de oraș unică de 85m2 este situată la doar câteva minute de plajele din Puerto de Mazarron și este casa perfectă pentru vânătorii de proprietăți care doresc să se relaxeze, să se relaxeze și să se bucure de mare și nisip. Bucurați-vă de piețele pitorești de duminică și scufundați-vă în cultura spaniolă. Această proprietate superbă este complet mobilată și are două terase gata și vă așteaptă să vă așezați și să vă bucurați de vremea incredibilă. Interiorul este format din: living spațios. Această cameră permite multă lumină naturală și poate fi adaptată pentru a crea un living/sufragerie în plan deschis. Bucătărie complet echipată, cu o mulțime de dulapuri și blaturi de lucru, astfel încât să puteți găti ușor și eficient. Două băi. Ambele băi au o cadă de baie, perfectă pentru a vă relaxa după o zi lungă la soare. Trei dormitoare, situate la primul etaj. Toate dormitoarele sunt de dimensiuni decente și au multă lumină naturală. Cel de-al doilea dormitor conține un dulap încorporat, iar primul are suficient spațiu pentru mobilier de dormitor independent, astfel încât să puteți adăuga stilul dvs. personal. Cel de-al treilea dormitor are uși franțuzești care duc la propriul balcon mare, perfect pentru a savura o ceașcă de cafea și micul dejun de dimineață. Pentru o notă tradițională, toate ferestrele sunt decorate cu obloane din lemn. Această proprietate ar fi o casă de vacanță excelentă, o proprietate de închiriat și o investiție excelentă.

Casa se află aproape de centrul orașului, cu vedere uimitoare la mare.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm vizionări online prin live stream. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la mare din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil.

Golful Mazarron este o destinație populară pentru turiști și coloniști, renumită pentru plajele sale incredibile și pentru cei 35 km de coastă nealterată. Dacă doriți să rămâneți activi, există o mulțime de oferte de sporturi nautice, cum ar fi navigația, scufundările și pescuitul.Mazarron Bay este perfect pentru persoanele care iubesc sporturile nautice și multe altele, cum ar fi navigația, pescuitul sau scufundările. Mazarron este una dintre destinațiile tradiționale de plajă și soare din regiunea Murcia, care are peste 35 km de coastă, cea mai mare parte a acesteia fiind nealterată. Multe dintre plajele din Golful Mazarron au primit Steagul Albastru pentru calitatea scăldatului și a serviciilor oferite.

Plajele din Mazarron au primit certificatul de calitate Q pentru următoarele plaje: Bolnuevo Beach, Playa del Castellar, Nares, Playa de Rihuete.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
96 m2
Teren
96 m2
Suprafață utilizabilă
96 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
96 m2
Parcare
Da
Magazin
560 m
Medic
450 m
Cafenea
120 m
Restaurant
100 m
Bar
160 m
Școală/gradiniță
200 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00