4 camere, Apartament la doar 40m de plaja cu vedere la mare Benidorm, Spania

Benidorm, Spania – ID 6659
360,000 €
Arie 103 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 14/14
Mare 40 m
Taxă pentru servicii 100 € per lună
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Va oferim un apartament in Cladirea "Gemelos28", care este situat intr-o locatie unica, la poalele marii cu o priveliste minunata asupra golfului. Apartamentul are un living spatios si luminos cu acces la o terasa cu vedere impresionanta la Marea Mediterana. Dormitoarele sunt confortabile și confortabile, cu dulapuri încorporate. Apartamentul este izolat atat in pereti cat si in pardoseala cu spuma acustica, garantand momente netulburate. Bucataria este mobilata si utilata cu plita ceramica, cuptor, hota, masina de spalat rufe, masina de spalat vase si frigider. Băile sunt complet echipate și au suport electric pentru prosoape, oglinzi, dulapuri și dușuri cu perete despărțitor din sticlă. Reședința dispune de cele mai bune zone comune: piscină exterioară, piscină interioară încălzită, club social, sală de sport, saună cu vestiare, lifturi panoramice de mare viteză, zonă de portar și sistem de alarmă pentru fiecare casă.

Întreținerea aici va costa 100 EUR pe lună cu toate serviciile.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Unul dintre cei mai importanți factori în alegerea noii locuințe este alegerea locației potrivite pentru tine.

Numărul etajului
14
Numărul de etaje
14
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
103 m2
Suprafață utilizabilă
88 m2
Loggie
Da
Garaj
Da
Parcare
Da
Magazin
300 m
Medic
620 m
Cafenea
210 m
Restaurant
30 m
Bar
210 m
Școală/gradiniță
530 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00