4+1 în centrul orașului Burgas, preț de top, aproape de plajă, Burgas

Burgas, Bulgaria – ID 6754
200,000 €
Arie 106 m2
Dispoziție 4 + 1 camere
Etaj 1/5
Mare 1 100 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Atenție la agenții imobiliari care, din cauza situației de pe piața imobiliară cehă, au început să ofere proprietăți în străinătate de la o zi la alta! Fără să știm suficient despre piața externă, care este diferită de cea cehă! Bazați-vă pe specialiști și nu vă asumați riscuri inutile!

Va oferim un 4+1 foarte luminos cu camere spatioase cu o suprafata totala de 106,60 m2, situat la parterul ridicat de cinci etaje intr-o cladire rezidentiala in centrul orasului Burgas, Bulgaria. Proprietatea a suferit o renovare amplu. S-au schimbat instalațiile sanitare și electrice. Dispunerea apartamentului: hol, bucatarie separata, living, trei dormitoare, doua bai cu toalete, una cu camera de serviciu si doua terase. Toate camerele au podea cu parchet din lemn. Expunerea este sud-vest-nord. Imobilul se vinde nemobilat, suntem bucurosi sa va ajutam cu mobila si echipamente! Apartamentul dispune de o pivnita mare la subsolul blocului. Există o opțiune de achiziție a unui loc de parcare. Cladirea a fost complet renovata, cu acces controlat si supraveghere video. Apartamentul este situat în centrul orașului Burgas, lângă strada Aleksandrovska. La 10 minute de mers pe jos de minunata grădină mării a orașului. Locație și stare excelentă. O alegere foarte bună pentru investiție, închiriere sau viață pe tot parcursul anului. Nu există lift în clădire. Apartament fara taxa de intretinere. Ofertă grozavă, foarte recomandat!

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost niciodată și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Burgas este cel mai mare oraș din sud-estul Bulgariei și al doilea ca mărime de pe coasta bulgară a Mării Negre și, cu o suprafață de 253.644 km², este și unul dintre cele mai mari din țară. Conform celui mai recent recensământ al INS din 31 decembrie 2015, are o populație de 203.017 locuitori, ceea ce îl face al patrulea oraș ca mărime din țară. Mai multe rezervații naturale și zone protejate, sate antice și medievale, Marea Neagră și festivaluri anuale atrag mulți turiști. Situat în cel mai vestic punct al Mării Negre, Burgas și-a dat numele golfului cu același nume, care este cel mai mare și cel mai adâncit de pe continentul bulgar al Mării Negre. Orașul este înconjurat de lacurile Burgas - Burgas, Atanasovsk și Mandrensko și la est de Marea Neagră.

Printre primii locuitori ai regiunii se numără tracii, care în jurul secolului al VI-lea î.Hr. au creat o serie de așezări pe teritoriul Burgasului de astăzi împreună cu orașele din apropiere Apollonia, cu orașele din apropiere Apollonia, Mesembria și Anchialo. Clima din Burgas și din regiune este caracterizată ca subtropicală umedă, cu influență marină și continentală. Temperatura medie a aerului de vară atinge 26,7 °C în iulie, cu temperaturi maxime zilnice de peste 20 °C având loc până în noiembrie. Numărul mediu lunar de ore de soare ajunge la 328,6. Influența continentală este evidentă în timpul iernilor, dar în comparație cu interiorul, iernile rămân mult mai blânde, iar zăpada este relativ rară. Dezvoltarea viitoare a orașului este legată de deschiderea Burgasului către mare și lacuri. În acest context, se discută despre proiectul Super Burgas. Proiectul planificat pentru transportul public cu biciclete, de îndepărtare a traficului greu din zona centrală a orașului, de refacere a insulei Sf. Anastasia și a podului, precum și de reabilitare a centrului istoric, a fost deja implementat. implementate. În 2012, în Burgas au fost deschise două centre comerciale. Deschiderea unei săli de sport multifuncționale și a unui drum asfaltat de coastă care leagă Burgas cu noile districte Kjóšeto și Sarafovo sunt pe cale să fie deschise.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
4 + 1 camere
Arie
106 m2
Suprafață utilizabilă
93.8 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
220 m
Medic
30 m
Cafenea
70 m
Restaurant
80 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
110 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00