4+1, Casă de lux cu acces la piscină și la câțiva pași de mare, Mazzaron, Spania

Puerto de Mazarrón, Spania – ID 5347
166,000 €
Arie 138 m2
Dispoziție 4 + 1 camere
Mare 2 200 m
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Vă oferim o casă în stil duplex pe o suprafață de teren de 138 m2. Aceste case sunt la mare căutare pe piață.

Fiecare proprietate vine cu o grădină privată frumoasă de 85 m2. Acesta este un loc minunat pentru a adăuga o pergolă, a plasa mobilier de terasă și a crea locul perfect pentru a lua masa în aer liber. Există, de asemenea, o piscină comună relaxantă, astfel încât să puteți trăi o viață cu adevărat luxoasă. Aceste proprietăți se află într-o locație perfectă, la o distanță de mers pe jos de plajă, și ambele au solarii private pe acoperiș.

Alte caracteristici includ. Dormitorul principal are un dulap încorporat și o terasă privată. Camera de zi spațioasă. O bucătărie nemobilată, dar de dimensiuni decente. Parcare convenabilă în afara drumului. Această proprietate versatilă ar fi o investiție excelentă pentru închiriere de vacanță, o casă de vacanță perfectă pentru dvs. sau chiar o reședință permanentă de vis!

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm vizionări online live. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil.

Locație:

Mazarron se caracterizează prin plajele sale care sunt din altă lume: dintre plajele care se întind pe cei 35 km de coastă lungă și în mare parte nealterată, pentru a numi câteva: Plaja Bolnuevo, Playa del Castellar, Plaja Nares și Playa de Rihuete. Dacă doriți să rămâneți activi, există o mulțime de sporturi nautice, cum ar fi navigația, scufundările și pescuitul.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 + 1 camere
Arie
138 m2
Teren
138 m2
Suprafață utilizabilă
138 m2
Suprafață construită
138 m2
Parcare
Da
Magazin
190 m
Medic
340 m
Cafenea
310 m
Restaurant
220 m
Bar
280 m
Școală/gradiniță
260 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00