3 dormitoare, Casă cu piscină într-o locație liniștită, Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 9698
174,000 €
Arie 500 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Vă prezentăm rafinatul Villa Rosa - un colț de paradis cu vederi neobstrucționate!

O frumoasă vilă în stil Rosa, situată pe un teren generos de 500 m2 de colț, își așteaptă noul proprietar norocos. Această proprietate remarcabilă se mândrește cu o stare imaculată și o poziție ridicată care oferă priveliști deschise uluitoare care vă vor lăsa înmărmuriți.

Caracteristici cheie::

Oaza privată: absorbiți liniștea în propria piscină privată de 7x3m2 înconjurată de dale pentru plajă. Pentru un plus de confort, există un duș lângă piscină și o toaletă în aer liber cu chiuvetă pentru a vă asigura că vă bucurați de fiecare moment de relaxare.

Conservator pe tot parcursul anului: În partea din față a vilei, terasa pe toată lungimea a fost transformată cu grijă într-o seră parțial vitrată, oferind un spațiu plăcut de relaxare pe tot parcursul anului. Din acest solar confortabil și de pe terasa adiacentă, vă puteți bucura de o priveliște spectaculoasă asupra munților îndepărtați. Conservatorul oferă, de asemenea, o priveliște unică asupra piscinei sclipitoare.

Interioare elegante. Un living spațios vă așteaptă în stânga, cu un șemineu fermecător, ventilator de tavan și încălzire centrală cu ulei pentru lunile mai reci. În dreapta se află sufrageria cu două vederi, care este inundată de lumină naturală și este un loc de întâlnire plăcut.

Delicii culinare: bucătăria bine proporționată se mândrește cu un spațiu de dulapuri îmbunătățit și blaturi elegante din silestone. Toate produsele albe sunt incluse în mod grijuliu, la fel ca și boilerul electric. O arcadă de servire conectează perfect bucătăria cu zona de luat masa, permițând divertismentul fără probleme.

Un coridor scurt duce la camera de duș/ toaletă pentru oaspeți, care se dublează ca o cameră utilitară cu uscător de rufe și mașină de spălat. Vizavi, vă așteaptă un dormitor twin confortabil cu dulap încorporat. Suita principală oferă o baie privată modernizată, cu mobilier de baie complet, o cadă cu ecran de sticlă și o bară de prosoape încălzită. Ambele dormitoare sunt dotate cu ventilatoare de tavan și radiatoare pentru confortul dumneavoastră.

La terasa spațioasă de pe acoperiș sau la solar se poate ajunge prin scări din partea laterală a vilei. Aici veți descoperi o pergolă, spații de depozitare încorporate și priveliști uluitoare care se întind peste peisajul pitoresc și munții îndepărtați.

Comoditate și accesibilitate. Două centre comerciale din Camposol, cu diverse facilități locale, se află convenabil în apropiere. În plus, adăugirile recente, cum ar fi un parc pentru copii și un teren de fotbal, sporesc atractivitatea satului.

Locație perfectă: La doar 15 minute de mers cu mașina de plajele mediteraneene imaculate și de portul plin de viață din Puerto de Mazarron, Camposol oferă ce e mai bun din ambele lumi. În plus, vă aflați la mai puțin de 30 de minute de Aeroportul Internațional Murcia (Corvera), în timp ce Aeroportul Alicante se află la doar o oră de mers cu mașina.

Răsfățați-vă cu stilul de viață excepțional pe care îl promite vila în stil Lovely Rosa din Camposol. Cu o stare imaculată, vederi uimitoare și un design atent, această proprietate este o bijuterie care așteaptă să fie prețuită. Nu ratați ocazia de a o face a voastră!

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
500 m2
Teren
499 m2
Suprafață utilizabilă
73 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
80 m2
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
1 km
Cafenea
1 km
Restaurant
1 km
Bar
1 km
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00