3 dormitoare, Apartament în complex cu piscină, potrivit pentru investiții, Casares Playa, Spania

Casares Playa, Spania – ID 9805
174,000 €
Arie 70 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 1 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Dispunând de un fermecător apartament cu 2 dormitoare la parter cu terasă într-o urbanizare privată

Acest apartament cu 2 dormitoare la parter este situat într-o urbanizare privată și oferă confort și comoditate. Apartamentul complet mobilat, cu o bucătărie bine echipată, asigură o viață fără probleme. Clădirea, care este formată din doar trei etaje, face parte dintr-o urbanizare recent renovată.

Apartamentul se mândrește cu două dormitoare spațioase, dotate cu paturi și dulapuri încorporate. Bucătăria este dotată cu toate aparatele esențiale, asigurând o pregătire culinară ușoară a mâncărurilor preferate. Zona de living luminoasă și spațioasă oferă cadrul perfect pentru petrecerea timpului de calitate în familie sau pentru divertismentul la televizor. Accesul direct la terasă oferă o vedere parțială la piscină și oferă suficient spațiu pentru grătare sau pentru băi de soare liniștite cu o carte bună în mână.

Aerul condiționat central cu pompă de căldură în întreaga reședință asigură un climat confortabil indiferent de vreme. Această urbanizare reprezintă o oportunitate excelentă de investiție sau de locuire și oferă utilizări versatile pentru nevoile dumneavoastră.

În timp ce piscina comună vă invită la o baie revigorantă, apartamentul se bucură de o distanță liniștită față de orice zgomot de lângă piscină, permițând o relaxare netulburată. O parcare amplă pe stradă în cadrul urbanizării face ca găsirea unui loc să fie ușoară.

La doar 10 minute de mers pe jos veți ajunge la plajă, care oferă un țărm însorit și o varietate de baruri și restaurante în apropiere. Pe o rază de 5 minute veți găsi supermarketuri, magazine și diverse facilități pentru toate nevoile dumneavoastră, eliminând astfel nevoia de a folosi mașina. Bucurați-vă de accesibilitate fără probleme atât spre Malaga, cât și spre Cadiz.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
70 m2
Suprafață utilizabilă
65 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
250 m
Medic
250 m
Cafenea
240 m
Restaurant
150 m
Bar
210 m
Școală/gradiniță
140 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00