3 camere Vanzare apartament la parter de 65 mp!

Afytos, Grecia – ID 8997
170,000 €
Arie 65 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 600 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament la parter de vânzare în orașul pitoresc AFITOS. La 65 m2 , apartamentul oferă două dormitoare, o baie complet echipată, o bucătărie și un living cu ieșire la terasă. Apartamentul este ideal pentru familiile cu copii sau pentru persoanele în vârstă, deoarece este situat la parter. Proprietarii oferă proprietatea spre vânzare complet echipată cu Multe extra, cum ar fi ferestre din PVC, plase de țânțari, șemineu, aer condiționat, încălzire și multe altele. Construit în 2005 , la 600m de plaja de nisip și la doar o plimbare până la toate facilitățile pe care orașul înfloritor Afitos le are de oferit.

Afitos, numit și Atitos, este un sat cu case și străzi din piatră, cu vedere spre Golful Toron . Piața centrală este caracterizată de biserica "Sveti Dimitar" din secolul al XIX-lea. Faleza este plină de restaurante și baruri cu vedere la mare. În Muzeul de Folclor puteți vedea ceramică, țesături și artă . Festivalul de vară Afitos , care are loc în fiecare an la sfârșitul lunii iulie și începutul lunii august, este caracterizat de artă stradală și muzică live.

Dacă doriți mai multe informații sau un tur al proprietății, vă rugăm să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
65 m2
Suprafață utilizabilă
65 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
90 m
Medic
3 km
Cafenea
50 m
Restaurant
10 m
Bar
10 m
Școală/gradiniță
10 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00