3 camere, Townhouse, Aproape de plaje, Puerto de Mazzaron, Spania

Puerto de Mazarrón, Spania – ID 5811
Arie 75 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 1 000 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Vă oferim o casă centrală cu două etaje, terasată, cu o suprafață de 69 m2, cu solar, terasă în față și verandă. Locația este ideală deoarece este aproape de toate facilitățile și plajele. Proprietatea este bine intretinuta si vine complet mobilata cu doua dormitoare si doua bai si o bucatarie complet utilata si zona de utilitate.

La parter se afla un living, o baie si o bucatarie. Bucătăria complet utilată este dotată cu electrocasnice încorporate și are acces la o spălătorie și o cameră de depozitare care duce la o mică terasă.

Livingul este spatios si luminos, cu acces direct la terasa din fata si veranda unde ne putem bucura de dupa-amiezele de vara si de mesele in aer liber. Din camera de zi, putem ajunge la primul etaj printr-o scară în spirală. La etaj avem dormitoare spațioase și luminoase, precum și o baie de familie complet utilată. Această casă este situată în Puerto de Mazarron, aproape de toate facilitățile și la doar câteva minute de PLAJĂ, nu este nevoie de mașină! O oportunitate excelentă de a achiziționa o proprietate de unde să vă bucurați de soare și plaje în weekend-urile lungi sau vacanțele de vară. Aceasta este, de asemenea, o investiție excelentă în proprietate pentru închiriere, deoarece se află la câțiva pași de plajă și de facilități.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, desfășurăm tururi online sub formă de transmisie în direct. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil.

Golful Mazarron este, de asemenea, un loc ideal pentru turismul activ axat pe sporturi nautice, cu multe opțiuni precum navigație, pescuit sportiv sau scufundări. Mazarron este una dintre destinațiile tradiționale de soare și plajă din regiunea Murcia, cu peste 35 km de coastă, cea mai mare parte din care este nealterată. O serie de plaje din golful Mazarron au fost premiate cu Steagul Albastru datorită calității serviciilor de scăldat.Plagele din Mazarron au certificat de calitate Q pentru aceste plaje Plaja Bolnuevo, Plaja Castellar, Plaja Nares & plaja Rihuete.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
75 m2
Teren
76 m2
Suprafață utilizabilă
69 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
76 m2
Parcare
Da
Magazin
290 m
Medic
640 m
Cafenea
150 m
Restaurant
140 m
Bar
140 m
Școală/gradiniță
370 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00