3 camere mobilate elegant in complexul de elita Izida Palace II, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 9355
127,000 €
Arie 84 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 17 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Va oferim un apartament luxos cu 3 camere in cel mai nou complex exclusivist Izida Palace, pe Coasta Insorita. Apartamentul este situat la etajul doi din șase etaje. Suprafata totala 84,04 m2 si suprafata locuibila 69,70 m2. Este compus dintr-un living cu o chicinetă, două dormitoare, o baie cu toaletă și un balcon. Ambele camere au acces la o terasă spațioasă cu vedere la piscină. Se vinde mobilat cu mobila si electrocasnice nou-noute. Imobiliare de calitate la un pret foarte avantajos. Iti recomandam!

Complexul de elita Izida Palace, in care se afla apartamentul, este situat langa parcul acvatic si la 10 minute de mers pe jos de plaja. Complexul pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele facilitati: 2 piscine exterioare, loc de joaca pentru copii, gratar cu 2 gratare si canapele, piscina interioara incalzita, SPA de lux cu sauna finlandeza cu sare de Himalaya, sauna cu infrarosu, baie de aburi, paleta de soc, relaxare sub cerul instelat. , masaje si tratamente de infrumusetare, un hol spatios de intrare in stil italian, o gradina superba, un teren de tenis si un teren de fotbal / situat in parc de langa complex /. Disponibilitatea serviciilor pe tot parcursul anului, securitatea, centrul SPA și piscina interioară face ca complexul să fie atractiv pentru utilizare pe tot parcursul anului.

Taxa de întreținere este de 17 EUR/m2 pe an

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi. Aranjam închirierea și administrarea proprietății pentru clienții noștri pe toată coasta bulgară.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, o frumoasă plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.

Sunny Coast este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și ușor. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru neînotători și copii mici, care se pot juca în siguranță aici.

Acțiunea locală Aquapark, care este destinată tuturor generațiilor, merită cu siguranță menționată. Aici veți găsi multe tobogane, săniușe, piscine, căzi cu hidromasaj, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
84 m2
Suprafață utilizabilă
69.7 m2
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
120 m
Medic
740 m
Cafenea
210 m
Restaurant
160 m
Bar
180 m
Școală/gradiniță
750 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00