3 camere, locație excelentă, în Vitosha,Sofia

Sofie, Bulgaria – ID 4462
231,000 €
Arie 111 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/4
Condiție Liber

Ocazie unică de a cumpăra un apartament de investiții în capitala Sofia la prețuri și condiții ca acum 10 ani în Praga! Oferim un apartament nou cu 3 camere cu o suprafață totală de 111,33 m2, situat la etajul al doilea din patru etaje în complexul închis Vitosha Home. Dispunere: hol, living cu chicinetă, două dormitoare ( unul cu dulap), două băi cu WC, balcon. Expunerea este de sud-vest. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu finisaje și mobilare! Apartament cu locație excelentă, în cartierul Vitosha, lângă bulevardul Simeonovsko Shose, Ring Mall, Paradise Mall, Busines Park Sofia și la câțiva pași de lanțurile comerciale Fantastico și Kaufland și de stațiile de autobuz. Complexul este format din trei clădiri separate cu patru etaje, lângă care va fi construit un complex sportiv cu o școală, grădinițe, terenuri de tenis și de fotbal. În apropiere va exista o nouă stație de metrou (230 de metri). Există încălzire pe gaz și încălzire prin pardoseală pe gaz. Clădirea înainte de aprobare. Apartament ideal pentru închiriere! Preț bun!

SOFIE:

Sofia este cel mai mare oraș al țării. În fiecare an, un număr mare de turiști vizitează atracțiile turistice locale și sunt atrași de acest oraș, de arhitectura frumoasă a clădirilor istorice, combinată armonios cu infrastructura modernă. Populația de aici este de peste un milion și jumătate de locuitori. În același timp, în oraș există aproximativ 20 de instituții de învățământ care oferă educație superioară. Cei care sunt interesați de Sofia se pot familiariza cu cultura și tradițiile populației locale. În capitală, vizitatorii pot vizita Sala Filarmonicii, se pot bucura de sunetele muzicii clasice în Grădina de Iarnă. În plus, turiștilor li se recomandă să viziteze muzeele locale. Unul dintre cele mai mari este cel istoric. Interesante sunt și exponatele din muzeele etnografice, arheologice și zoologice. Locația orașului Sofia este uimitoare. Veți găsi nu numai frumusețea arhitecturii locale, ci și natura care se întinde în jur. Megapolisul este situat la poalele muntelui Vitosha, ale cărui versanți au fost transformați într-un parc național în secolul al XX-lea. Există, de asemenea, o mulțime de parcuri și piețe în orașul însuși. Iubitorii de verdeață vor fi încântați de vegetația locală. Una dintre cele mai vechi clădiri din capitală este Biserica Sfânta Sofia. Aceasta datează din secolele al V-lea și al VI-lea și este considerată cartea de vizită a orașului modern. Acest loc este recomandat pentru toți vizitatorii. Următoarea este Biserica Sfântul Gheorghe. Atmosfera unică și picturile murale frumoase îi vor încânta pe aproape toți cei care sunt interesați de istoria Bulgariei. În oraș există și moschei turcești, ale căror ziduri sunt vechi de câteva secole. Cel mai frumos bulevard este considerat a fi Bulevardul Vitosha, care începe de la catedrală. Orașul Sofia este considerat unul dintre cele mai frumoase orașe europene. Vă recomandăm o vizită în cartierul de la marginea de sud-vest a orașului, numit Boyana. Acesta se află chiar la poalele Vitosha și aici există o mică biserică pe care UNESCO a adăugat-o pe lista Patrimoniului Mondial. Picturile murale de aici datează din secolul al XIII-lea. Turiștii vin la Vitosha din întreaga lume. Sofia atrage un număr mare de turiști, deoarece există condiții pentru recreere culturală, plimbare în cele mai frumoase locuri și învățare despre istoria țării. În oraș puteți găsi un număr imens de monumente, biserici și arhitectură istorică.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
111 m2
Suprafață utilizabilă
94.99 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Magazin
1 km
Medic
100 m
Cafenea
290 m
Restaurant
140 m
Bar
210 m
Școală/gradiniță
140 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00