3 camere la prima linie, vedere la mare si munte, Obzor Beach Resort, Obzor

Obzor , Bulgaria – ID 5496
140,000 €
Arie 86 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/6
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 1,434 € per an
Condiție Liber

Va oferim atentiei 3 camere in excelentul complex Obzor Beach Resort, care este situat pe prima linie a orasului de pe litoral Obzor. Suprafața construită este de 76 m2, suprafața totală a apartamentului este de 86 m2 și este situat la etajul patru din șase etaje. Este compus dintr-un hol de intrare, un living spatios cu bucatarie si zona de luat masa cu acces la un balcon, doua dormitoare, o baie cu toaleta. Vederea la mare se vede de la ferestrele sufrageriei si de la balcon, iar muntii se vede de la ferestrele ambelor dormitoare.

Apartamentul este spatios si dotat cu mobilier confortabil si elegant, precum si cu tot ce este necesar pentru a asigura confortul locuitorilor sai.

Complexul este situat chiar pe plajă, într-unul dintre cele mai liniștite orașe bulgare de pe litoral - Obzor. Plaja este una dintre cele mai lungi de pe coasta bulgară a Mării Negre - 10 km, iar lungimea plajei chiar în fața complexului este de 800 de metri. Apele mării sunt relativ calme, cristaline, nisipul este auriu. Ideea principală a complexului este să funcționeze ca un aparthotel, potrivit pentru oricine caută o vacanță relaxantă și dorește să se bucure de mare și de soare. Aici vei găsi bunăstarea, liniștea, bucuria și confortul la care visezi pentru tine și întreaga familie în timpul vacanței de vară. Cumpărând un apartament, puteți obține nu numai reședința de vară, unde vă puteți petrece vacanța, ci și venituri din chirie. Complexul oferă management de proprietăți sub forma închirierii acestora către turiști pentru sezonul turistic de vară, în perioada în care proprietarii nu își folosesc proprietatea. Complexul are contracte cu operatori turistici licențiați de top și publicitate eficientă, datorită cărora în anii precedenți s-a realizat o ocupare excepțional de bună a apartamentelor de către turiști. Complexul oferă următoarele facilități:

- securitate 24 de ore pe tot parcursul anului;

- receptie;

- piscine cu salvamar, umbrele, sezlonguri;

- parcare;

- animatori pentru copii si adulti;

- grădiniță și loc de joacă;

- restaurant si bar la piscina;

- servicii contra cost: spalare, uscare, calcat; curatenie apartament; pune la dispozitie echipamente suplimentare pentru copii: patut, scaun inalt, carucior, bona pentru copii pana in 2 ani si multe altele.

Taxa de întreținere este de 1434 EUR pe an.

Apartament grozav într-o locație excelentă! Iti recomandam!

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele. Orizontul stațiunii:

Obzor este situat într-un peisaj superb, în golful Mării Negre, încadrat de Inelul Balcanic (Stará Planina) la aproximativ 60 km sud de Varna și la 74 km de Burgas.

Plaje și natură: Este o mică stațiune populară și cu adevărat plăcută care combină marea cu plaje largi, confortabile, cu posibilitatea de drumeții montane și plimbări ușoare. Râurile Dvojnica și Kamčia, care fac parte din rezervația naturală, se varsă în mare lângă Obzor. Orizont și istoria sa:

Locația sa magnifică a fost reflectată în numele antic original Heliopolis (Orașul însorit). Baza navală greacă originală a devenit mai târziu o importantă cetate romană. În Evul Mediu, a existat o fortăreață bulgară inexpugnabilă Kozyak, protejând un port de mare importanță economică pentru comerțul bulgar de la Marea Neagră în secolele XIII și XIV.Ruinele cetății medievale se află la aproximativ 3 km de Obzorul de astăzi. Aici va găsi și ruinele Templului lui Jupiter pe rămășițele zidurilor romane.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
86 m2
Suprafață utilizabilă
76 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
200 m
Medic
290 m
Cafenea
270 m
Restaurant
90 m
Bar
130 m
Școală/gradiniță
320 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00