3 camere într-un proiect cu posibilitatea de rate, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 9758
99,900 €
Arie 73 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 800 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un nou proiect de apartamente frumoase în complexul Emilia Romana Verde de pe Sunny Beach. Construcția este programată să înceapă în octombrie 2023. Pe un teren de 4270 m2 va fi construită o clădire de șase etaje cu 94 de apartamente, dintre care 61 vor avea 2 camere și 33 vor avea 3 camere.

Apartamentul particular cu 3 camere de 73,11m2 este situat la primul etaj din cele șase etaje, dispus astfel: living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu WC și terasă.

Investitorul pune la dispoziție locuri de parcare pentru toate apartamentele. Clădirea va avea o parcare subterană cu 55 de locuri, dintre care 8 duble, 2 lifturi, recepție și cameră tehnică. Apartamentele cu 2 camere vor avea o suprafață cuprinsă între 50 și 66 m2. Apartamentele cu 3 camere vor avea o suprafață de la 73 la 129 m2.

Toate apartamentele vor fi oferite cu finisaje la cheie. Mobilarea completă conform vizualizării este posibilă la un cost suplimentar.

Numele VERDE (din italiană "verde") atrage atenția asupra bogăției de verdeață a complexului și a prezenței unui parc în fața acestuia, precum și asupra soluțiilor inovatoare de amenajare a livezii de pe fațadă și a construcției ecologice.

În centrul proiectului se va afla o piscină mare pentru adulți, o piscină pentru copii, numeroase zone de relaxare, o zonă verde și bine întreținută, un jacuzzi, o fântână și o zonă de relaxare. Un bar mobil va oferi proprietarilor și oaspeților complexului posibilitatea de a degusta mâncăruri delicioase și de a se răcori cu băuturi. Toate apartamentele vor avea o priveliște plăcută spre clădirea piscinei sau spre parc, precum și o terasă confortabilă. Apartamentele de la etajul al șaselea vor avea terase spațioase, cu amenajări peisagistice frumoase. Construcția este programată să înceapă în octombrie 2023. Finalizarea și ocuparea planificată- mai 2025. Vom trimite un plan de plată la cerere. Ofertă de top! Vânzare direct de la dezvoltator, fără comision din partea cumpărătorului

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare și apropierea de istoricul Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur. Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment. Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de o serie de cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană. Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
73 m2
Suprafață utilizabilă
64.34 m2
Terasă
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
370 m
Medic
1 km
Cafenea
280 m
Restaurant
150 m
Bar
190 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00