3 camere intr-un complex cu piscina si loc de parcare, la doar 50 m de mare, pret de inchiriat, Golem, Albania

Golem, Albania – ID 6389
104,000 €
Arie 80 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/6
Mare 50 m
Condiție Liber

Mojenemovitostumore oferă un serviciu complet, de la documentație, traduceri, asistență juridică, transfer de energie și plata ulterioară a taxelor de operare, la închiriere, inclusiv transferuri de la aeroport, check-in și check-out de oaspeți, curățenie cu spălătorie și călcat, publicitate pe Booking și gratuit pe site-ul companiei, management și inspecții regulate ale proprietății, efectuăm renovări în funcție de dorințele clienților și modernizare. Facem tot ceea ce au nevoie clienții noștri după transferul de proprietate.

Prețul anunțat acoperă toate costurile asociate cu gestionarea procesului de cumpărare a proprietății, inclusiv serviciul juridic, taxele notariale (taxe notariale, taxe de transfer) și onorariile avocaților.

Vă oferim un apartament cu 3 camere într-un complex cu piscină și loc de parcare, în stațiunea Golem, Albania. Cu o suprafață totală de 80 m2. Apartamentul este situat pe 4 etaje. Dispune de hol, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu WC și balcon. Clădirea în care este situat apartamentul se află într-un complex rezidențial, la aproximativ 50m de mare. Locație bună, aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă: magazine, școli, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, clinici și multe altele.

Taxa de întreținere este de 8 până la 12 € pe lună.

Investiți într-o țară în curs de dezvoltare cu condiții foarte favorabile și Marea Adriatică cu plaje frumoase ca în Croația. Acum este momentul potrivit. Doriți să vă protejați finanțele de inflație? Vreți să vă distrați și să faceți bani în același timp? Suntem o SRL cehă cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Ne ghidăm după motto-ul - Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe. Vă vom oferi o gamă largă de servicii post-vânzare (închiriere, întreținere, renovare...). Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie din partea noastră.

Stațiunea Golem este un mic oraș situat pe coasta Rivierei albaneze. Un avantaj uriaș al stațiunii Golem din Albania este accesibilitatea mare și vacanțele la un raport calitate-preț foarte bun Stațiunea de vacanță Golem se potrivește familiilor, cuplurilor și persoanelor singure. Un loc liniștit, dar interesant. În reforma administrației locale din 2015 a devenit o subdiviziune a municipalității Kavaje. Zona de-a lungul coastei este una dintre principalele destinații de plajă din Albania, unde se află multe stațiuni și hoteluri. Golem a cunoscut o dezvoltare rapidă.

Dacă nu ați ales din oferta actuală, nu contează. Putem lucra cu cererea dumneavoastră și vă vom găsi cu pricepere apartamentul de vis pentru dumneavoastră! Puteți găsi mai multe oferte imobiliare similare pe site-ul nostru Mojenemovitostumore.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
80 m2
Suprafață utilizabilă
80 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
2 km
Medic
5 km
Cafenea
2 km
Restaurant
0 m
Bar
2 km
Școală/gradiniță
0 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00