3 camere in Privilege Fort Beach cu vedere la mare, complex mare

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 6437
115,000 €
Arie 108 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 60 m
Taxă pentru servicii 13 € per m2/an
Condiție Liber

Va oferim un apartament minunat in suprafata de 3 camere, suprafata totala a apartamentului este de 108.8m2, situat la etajul trei si ultimul suprateran, in minunatul complex Privilege Fort - Elenite, in Sveti Vlas, Bulgaria. Dispunerea apartamentului este un hol de intrare, un living cu o chicinetă, două dormitoare, o baie cu toaletă și o terasă spațioasă cu vedere la mare. Complexul oferă două piscine exterioare, un teren de tenis, pază, un restaurant, un supermarket, internet, o zonă bine întreținută și amenajată și oferă închiriere de biciclete și mașini la un cost suplimentar. În complex vei găsi tot ce ai nevoie pentru o vacanță confortabilă și relaxantă alături de familia ta! Taxa de întreținere este de 13,20 EUR/m2 pe an. Complex intretinut perfect si un pret foarte avantajos!

Complex în prima linie și în funcționare pe tot parcursul anului.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sveti Vlas este un oraș plăcut la poalele Stará planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța de la această stațiune este într-adevăr mică. Nu va trece mult până când cele două orașe vor fi conectate datorită construcției din mult vizitata și populara Sunny Beach. Localitatea cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie relativ interesantă, dar din punct de vedere al turismului, cu siguranță încă își așteaptă perioada de glorie. Stațiunea Sveti Vlas se găsește la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este cunoscut atât printre turiști, cât și printre iubitorii de monumente interesante. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât pe Coasta însorită.

În oraș putem găsi câteva plaje mai mici, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea aici este curată, iar intrările în mare sunt treptate.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin, auriu, dar sunt și plaje romantice de piatră în zone. O combinație unică de aer curat de munte, climă mării și natură frumoasă. Zilele de vară sunt caracterizate de dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică lungă, caldă și liniștită. Temperaturi de 15 grade au fost înregistrate la mijlocul lunii decembrie în ultimii ani. Iarna nu durează mai mult de o lună aici. O alegere ideală pentru utilizarea pe tot parcursul anului, s-a dovedit că clima contribuie foarte bine la sănătatea umană.

Datorită faptului că orașul este situat în pantă, puteți vizita lanțul muntos împădurit și puteți face o plimbare plăcută. Preturile aici sunt foarte avantajoase. Vremea plăcută combinată cu aerul umed al mării este ideală pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu cu siguranță nu atât de aglomerat precum Sunshine Coast. Pentru acesti turisti, Sveti Vlas ofera o alternativa placuta

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
108 m2
Suprafață utilizabilă
95 m2
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
70 m
Medic
4 km
Cafenea
3 km
Restaurant
100 m
Bar
240 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00