3 camere în prestigiosul complex de 5* Garden of Eden, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 9725
205,000 €
Arie 105 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 5/6
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 1,365 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament mobilat cu 3 dormitoare de 105 m2, situat la etajul 5 din 6 etaje în complexul privat de 5* Garden of Eden din Sveti Vlas, Bulgaria. Dispunere: living spațios cu chicinetă, două dormitoare, două băi cu toaletă, debara și o terasă spațioasă cu vedere la mare și la piscină. Orientarea este spre vest. Apartamentul este ideal pentru închiriere și utilizare pe tot parcursul anului. Vă recomandăm.

Complexul în care este situat apartamentul se află la doar 20 de metri de plajă și este unul dintre cele mai bune complexe de pe coasta bulgară. O combinație minunată de munte, mare și natură frumoasă. Complexul este situat în prima linie, are un teritoriu imens și perfect întreținut, situat pe versantul sudic al coastei Mării Negre, cu vedere la orașul vechi Nessebar. La doar câteva minute de centrul orașului Sveti Vlas, o oază impresionantă, înscrisă în mod natural în peisajul natural. Complexul este în funcțiune pe tot parcursul anului.

Clădirile sunt înconjurate de grădini pitorești, printre care bolborosesc râuri mici. Senzația de spațiu este sporită de șapte piscine. Trei restaurante oferă mâncare pentru a satisface toate gusturile. Pentru oaspeții activi, complexul oferă două terenuri de tenis multifuncționale, o piscină interioară, un club de fitness și un centru SPA. Complexul dispune de o varietate de servicii suplimentare, inclusiv un centru de afaceri și internet de mare viteză prin cablu sau wireless. Centrul SPA oferă o gamă largă de tratamente spa, 6 piscine în aer liber cu cascade de apă, centru de fitness, saună, baie de aburi, jacuzzi, solar, diverse tipuri de masaje, coafor.

Facilitățile complexului:

- Recepție deschisă 24 de ore din 24.

- Club de internet

- Administrare pe tot parcursul anului

- Închiriere de mașini

- Parcare acoperită gratuită cu 4 niveluri

- Serviciu de taxi

- Club pentru copii

- Recepție

- Spălătorie, curățătorie chimică și serviciu de călcat

- pază 24 de ore din 24

- Supermarket

- Centru turistic și de afaceri

- Schimb valutar pentru excursii individuale și organizate

- cabinet medical

- Wi-Fi

Taxa de întreținere este de 1365 € pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Stara Planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este într-adevăr mică. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită construcției din popularul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.

Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută în mediul înconjurător. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută. Aici se poate absorbi atmosfera unică și, de asemenea, se poate bucura de ospitalitatea renumită a localnicilor. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natura frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
105 m2
Suprafață utilizabilă
100 m2
Terasă
Da
Piscină
7 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
120 m
Medic
2 km
Cafenea
870 m
Restaurant
40 m
Bar
190 m
Școală/gradiniță
610 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00