3 camere în partea centrală a orașului, lângă parc, Kavarna, Bulgaria

Kavarna, Bulgaria – ID 9451
62,700 €
Arie 81 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 6/8
Mare 3 000 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament cu două dormitoare situat la etajul șase din opt etaje într-o clădire cu lift în Kavarna, Bulgaria. Suprafața totală este de 81m2. Apartamentul este situat în apropierea parcului orașului și este format dintr-un hol de intrare, living cu chicinetă, două dormitoare, debara, baie cu toaletă și balcon. Apartamentul are, de asemenea, o pivniță. Apartamentul se vinde inclusiv mobilierul și echipamentele conform fotografiilor actuale. Apartament în centrul orașului, unde există toate facilitățile și infrastructura, plaja este la 3 kilometri distanță. Oferta este potrivită pentru a locui pe tot parcursul anului, pentru vacanța de vară și pentru închiriere.

Apartament fără taxă de întreținere!

Ofertă foarte bună, vă recomandăm!

Noi, la MY PROPERTY U MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Orașul Kavarna este un oraș de coastă din Bulgaria și este situat pe coasta stâncoasă din partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este de aproximativ 12.000 de locuitori. Kavarna este cunoscută drept "capitala rock a Bulgariei", deoarece în fiecare vară reunește pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul istoric din Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri din triburile tracice care au locuit în regiune, din viața slavilor și a prabularilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se mândrește cu o plajă orășenească bine întreținută. În apropiere se află adevărate perle ale coastei nordice, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Shabla, Bolata, Topola și multe altele. În Kavarna și în împrejurimi locuiesc mulți străini, inclusiv mulți cehi. De asemenea, în apropierea Kavarna există stânci, de unde se poate admira o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. De asemenea, în apropiere există multe izvoare termale vindecătoare. Există, de asemenea, un centru spa cu nămol curativ, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul etajului
6
Numărul de etaje
8
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
81 m2
Suprafață utilizabilă
71.28 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
150 m
Medic
380 m
Cafenea
60 m
Restaurant
40 m
Bar
330 m
Școală/gradiniță
290 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00