3 camere in minunatul complex Villa Valencia, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 7137
108,000 €
Arie 70 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 450 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Va oferim spre vanzare un apartament cu trei camere intr-unul dintre cele mai frumoase complexe de pe Coasta Insorita, Vila Valencia. Calitate excelentă de construcție și finisaj. Complexul este situat langa mare si toate facilitatile. Apartamentul este situat la etajul trei cu șase etaje, are o suprafață totală de 70m2 iar prețul include mobilier și echipament complet conform fotografiilor curente. Dispunerea este un hol de intrare, un living cu o chicinetă, două dormitoare, o baie cu toaletă și un balcon cu vedere la piscină. În complex sunt disponibile proprietarilor și oaspeților acestora: o piscină pentru adulți și copii, o zonă de relaxare, un hol, o frumoasă zonă verde, un loc de joacă pentru copii, pază 24 de ore pe zi, parcare. Taxa de întreținere este de 12 EUR/m2 pe an. Distanța de la plajă este de doar 450 de metri. Oferta este ideala pentru locuit si relaxare.

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost niciodată și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, o frumoasă plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.

Sunny Coast este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și ușor. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru neînotători și copii mici, care se pot juca în siguranță aici.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
70 m2
Suprafață utilizabilă
61 m2
Loggie
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
50 m
Medic
930 m
Cafenea
110 m
Restaurant
20 m
Bar
110 m
Școală/gradiniță
700 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00