3 camere în construcție, la 80m de mare, cu piscină și garaj subteran, locație excelentă, Golem, Albania

Durres, Albania – ID 9238
102,880 €
Arie 81 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 5/6
Mare 80 m
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară

Vă oferim un apartament cu 3 camere într-un proiect nou, aflat în faza finală de construcție, în Golem, Albania. Suprafața totală de 81,2 m2. Situat la etajul 5 rezidențial. Dispunere: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu WC și balcon. Proiectul oferă parcare subterană și o piscină privată cu zonă de relaxare. Clădirea în care este situat apartamentul se află la aproximativ 80m de mare. Proiectul are o suprafață de 900 m2. Clădirea va fi compusă din 5 etaje rezidențiale și va fi finalizată în 2024. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați. Locație excelentă, aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o vacanță și o viață confortabilă: magazine, școli, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, clinici și multe altele.

Prețul anunțat acoperă costurile asociate cu serviciul juridic.

Investiți într-o țară în curs de dezvoltare cu condiții foarte favorabile și Marea Adriatică cu plaje frumoase ca în Croația. Acum este momentul potrivit. Doriți să vă protejați finanțele de inflație? Vreți să vă distrați și să faceți bani în același timp? Suntem o SRL cehă cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Ne ghidăm după motto-ul - Relația noastră nu se termină odată cu achiziția, ci doar începe. Vă vom oferi o gamă largă de servicii post-vânzare (închiriere, întreținere, renovare...).

Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările, inclusiv serviciile post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie.

Golem este un mic oraș situat pe coasta Rivierei albaneze. Avantajul uriaș al stațiunii Golem din Albania este accesibilitatea mare și vacanțele de mare valoare Stațiunea de vacanță Golem se potrivește familiilor, cuplurilor și persoanelor singure. Un loc liniștit, dar interesant. În reforma administrației locale din 2015 a devenit o subdiviziune a municipalității Kavaje. Zona de-a lungul coastei este una dintre principalele destinații de plajă din Albania, unde se află multe stațiuni și hoteluri. Golem a cunoscut o dezvoltare rapidă.

Dacă nu ați ales din oferta actuală, nu contează. Putem lucra cu cererea dumneavoastră și vă vom găsi cu pricepere apartamentul de vis pentru dumneavoastră! Puteți găsi mai multe oferte imobiliare similare pe site-ul nostru.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
81 m2
Suprafață utilizabilă
81.2 m2
Balcon
Da
Garaj
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
50 m
Medic
4 km
Cafenea
130 m
Restaurant
60 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00