3 camere in complexul St. Ziua Îndrăgostiților, locație de top, Sunny Coast

Sunny Beach, Bulgaria – ID 5604
117,000 €
Arie 105 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber

Va oferim un frumos 3 camere in complexul inchis St. Valentin, aproape de promenada de coastă și de multe locuri de divertisment și magazine. Dispunerea este un hol de intrare, un living cu o chicinetă, două dormitoare, două băi cu toalete, două balcoane. Apartamentul are o suprafata generoasa de 105 m2, este situat la etajul trei din sase etaje. Pretul include mobila si echipamentul complet conform fotografiilor curente. Distanța de la plajă este de doar 300 de metri. Toate facilitățile și divertismentul sunt la câțiva pași. În ciuda apropierii sale de promenada stațiunii cu o serie de facilități de divertisment, complexul este situat într-o zonă liniștită. Infrastructura si facilitati civice in zona: zona amenajata, receptie, cafenea, restaurant, paza, piscina, magazin, parcare. Taxa de întreținere este de 10 euro/m2 pe an. Apartament potrivit pentru locuit pe tot parcursul anului sau inchiriere.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, o frumoasă plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.

Sunny Coast este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și ușor. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru neînotători și copii mici, care se pot juca în siguranță aici.

Acțiunea locală Aquapark, care este destinată tuturor generațiilor, merită cu siguranță menționată. Aici veți găsi multe tobogane, săniușe, piscine, căzi cu hidromasaj, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
105 m2
Suprafață utilizabilă
92 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
240 m
Medic
430 m
Cafenea
260 m
Restaurant
190 m
Bar
250 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00